0xraptoRwave
Üstün
2016 LTSB kurabilirsiniz.
O kadar da eski ve gucsuz bir sistem degil. Custom ISO labirentine girmeden once bence ilk basta resmi ISO'lari denemelisiniz. LTSC 2021'in sorun olmayacaksa 32 Bit surumunu, olacaksa 64 Bit surumunu deneyin. Daha eski LTSB/C surumlerini denemek saçma olur, donanim o kadar da kotu degil.
Oyle bir sistemde UWP uygulamalara pek is dusecegini sanmiyorum, bu yuzden duz Windows'larin Custom surumlerini zorlamaya calismak saçma bence. Sonucta bu PC ile oturulup Xbox Game Pass'den oyun kurulmaya calisilmayacak bence, UWP uygulamalari yuklu gemese ne yazar?
Evet ilk başta LTSB 2016 denedim 64 bit olarak fena değildi açıkcası ama LTSC 2021 denedikten sonra gerçekten rezaletmiş LTSC 2021 gerçekten felaket hızlı çalışıyor ve neredeyse en yeni versiyonu kullanıyorum. Bir tek etkinleştirme sorunum var nasıl halledebilirim?O kadar da eski ve gucsuz bir sistem degil. Custom ISO labirentine girmeden once bence ilk basta resmi ISO'lari denemelisiniz. LTSC 2021'in sorun olmayacaksa 32 bit surumunu, olacaksa 64 bit surumunu deneyin. Daha eski LTSB/C surumlerini denemek sacma olur, donanim o kadar da kotu degil.
Oyle bir sistemde UWP uygulamalara pek is dusecegini sanmiyorum, bu yuzden duz Windows'larin custom surumlerini zorlamaya calismak sacma bence. Sonucta bu PC ile oturulup Xbox Game Pass'den oyun kurulmaya calisilmayacak bence, UWP uygulamalari yuklu gelmese ne yazar?
sorunu ben böyle çözdüm %100 işe yarıyor.Evet ilk başta LTSB 2016 denedim 64 bit olarak fena değildi açıkcası ama LTSC 2021 denedikten sonra gerçekten rezaletmiş LTSC 2021 gerçekten felaket hızlı çalışıyor ve neredeyse en yeni versiyonu kullanıyorum. Bir tek etkinleştirme sorunum var nasıl halledebilirim?