Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Heisenberg55

Becerikli
Yeni sistemimde eski SSD ve M.2 (iki tane) kullandım. Fanlar çalışıyor mu diye kontrol edeyim derken Windows açıldı. Eski sistemdeki yüklü her şey masaüstünde vardı ama bayağı bir hata ve sorun oluştu. Benim niyetim yeni Windows 11 kurmak, USB'ye Windows yükleyip bu eski Windows'u nasıl silerim? Ve BIOS güncellemesini Windows 11'den sonra mı yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 11 kurulumu sırasında diskleri silip Windows 11 kurun. BIOS güncellemesini 11 kurulumundan sonra gerçekleştirebilirsiniz.

Amacın sadece windows‘u silmek mi yoksa SSD'yi komple silmek mi? Sadece windows‘u silmek istiyorsan LockHunter kullanabilirsin.

USB'ye Rufus ile Windows 11 yaz, kurulumunda M.2 SSD'ni seç ve windows‘u kur. Ondan sonra diğer SSD‘teki windows‘u istediğin gibi silebilirsin.

Amacın sadece windows‘u silmek mi yoksa SSD'yi komple silmek mi? Sadece windows‘u silmek istiyorsan LockHunter kullanabilirsin.

USB'ye Rufus ile Windows 11 yaz, kurulumunda M.2 SSD'ni seç ve windows‘u kur. Ondan sonra diğer SSD‘teki windows‘u istediğin gibi silebilirsin.

Amacım eskiye dair her şeyi silip hızlı olan M.2'ye Windows 11 kurmak. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör: