Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ercan

Başarılı
Sıcak bir memleketteyim. güç kaynagım yaz boyunca çok sıcak çalıştı şu an da odayı ısıtıyor resmen. Yakında bozulacağını düşünüyorum.

YouTube videolarında da bir PSU tabiri vardır ya "C4 PSU arkadaşlar alınmaz" gibisinden. Bu PSU bozuldugunda patlama ihtimali var mı?
Çözüm üretmek için efor harcamak istemiyorum. Sonumuz ne olacak merak ediyorum bununla.

Marka:
Frisby FOEM FPS-M30F8 300W Mini Slim Micro ATX

Son düzenleme:
Çözüm
Güç konusunda bileşenleri adam akıllı besleyemez, bilgisayarda durduk yere kapanmalar olur, kararsızlıklar oluşur hatta bir noktadan sonra bilgisayarınız açılmayabilir. Ayrıca baktım da, PSU'nun markası Frisby'miş. Pek de güvenilir gelmedi bana. Değiştirseniz iyi olur. Ayrıca merak ettim, ne kadar süredir kullanıyorsunuz PSU'yu?
Sıcak bir memleketteyim. güç kaynagım yaz boyunca çok sıcak çalıştı şu an da odayı ısıtıyor resmen. Yakında bozulacağını düşünüyorum.

YouTube videolarında da bir PSU tabiri vardır ya "C4 PSU arkadaşlar alınmaz" gibisinden. Bu PSU bozuldugunda patlama ihtimali var mı?
Çözüm üretmek için efor harcamak istemiyorum. Sonumuz ne olacak merak ediyorum bununla.

Marka:
FOEM FPS-M30F8 300W Mini Slim Micro ATX
Benim kuzen de dandik psu kullanıyordu. Oyun oynarken kasası gümlemiş.

Güç konusunda bileşenleri adam akıllı besleyemez, bilgisayarda durduk yere kapanmalar olur, kararsızlıklar oluşur hatta bir noktadan sonra bilgisayarınız açılmayabilir. Ayrıca baktım da, PSU'nun markası Frisby'miş. Pek de güvenilir gelmedi bana. Değiştirseniz iyi olur. Ayrıca merak ettim, ne kadar süredir kullanıyorsunuz PSU'yu?

Son düzenleme:
Çözüm
Güç konusunda bileşenleri adamakıllı besleyemez, bilgisayarda durduk yere kapanmalar olur hatta bir noktadan sonra bilgisayarınız açılmayabilir. Ayrıca baktım da, PSU'nun markası Frisby'miş. Pek de güvenilir gelmedi bana. Değiştirseniz iyi olur. Ayrıca merak ettim, ne kadar süredir kullanıyorsunuz PSU'yu?

30 Eylül 2021'de almışım. (155TL bu arada)
Kasam da ufak olduğu için değiştirme seçeneklerim dar. Bende bu kasaya para harcamak istemiyorum. Belki saglam bir kasa+PSU kombosu yakalarsam değiştiririm fiyat odaklı bakmak zorundayım bu aralar. Marka o yüzden saçma olacak...

Benim kuzen de dandik PSU kullanıyordu. Oyun oynarken kasası gümlemiş.

Yanlış anlamayın bu gerçek bir tabir mi? Metafor gibi bir şey mi yaptınız?

Kasam da ufak olduğu için değiştirme seçeneklerim dar. Bende bu kasaya para harcamak istemiyorum. Belki sağlam bir kasa+PSU kombosu yakalarsam değiştiririm fiyat odaklı bakmak zorundayım bu aralar. Marka o yüzden saçma olacak...
Anladım. PSU'lu kasalarla alakalı kampanyaları takip edin çeşitli sitelerde, hiç yoksa burada konu açarsınız. Bu söylediğim şey, PSU değişimi için de geçerli.

Kasam da ufak olduğu için değiştirme seçeneklerim dar. Bende bu kasaya para harcamak istemiyorum. Belki saglam bir kasa+PSU kombosu yakalarsam değiştiririm fiyat odaklı bakmak zorundayım bu aralar. Marka o yüzden saçma olacak...

Valla hocam ben de onun yalancısıyım. Telefonda bana öyle dedi.

Eğer sistem için gereken akımı stabil, dengeli bir şekilde veremezse sistemde karasızlıklar oluşur. Kasılma, donma, oyundan atma gibi durumlarla karşılaşabilirsin.

Eğer uzun süre bu şekilde kullanım olursa bilgisayar parçalarında bozulma gerçekleşebilir.

Rampage PSU sağ olsun benim anakartıda gümletti marka model önemli hocam.

En ucuz ve marka modeli iyi PSU tavsiyeniz nedir?

Hocam 2K civarina Hepsiburada Trendyol idefix gibi yerde FSP Hyper Pro H3 650W var. Ama al diyemem şu anda o PSU da önemsiz sayılabilecek bir sorun yaşıyorum çözünce yazarım muhakkak.

Son düzenleme: