Steam Eski ve yeni hikayeli oyun önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dzeko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    oyun var
Hesabınızda olan Batman Arkham serilerini oynamamışsınız, öneririm. Her birinin maksimum 10-12 saatlik hikayesi var. Yan görevlerin bazıları dahil şekilde bu süre. Bir de Horizon Forbidden West'i öneririm. İlk oyunu da oynamışsınız zaten. Far Changing Tides ve Lone Sails, Skul The Hero Slayer, Assasin's Creed Odyssey ve Ghost Of Tsushima.

Batman serisine bakacağım. Horizon ilk oyununa 3 kere başlayıp denedim nedense katlanamadım o süre o yüzden yüksektir. Diğerlerine bakacağım çok teşekkürler.

Batman serisine bakacağım. Horizon ilk oyununa 3 kere başlayıp denedim nedense katlanamadım o süre o yüzden yüksektir. Diğerlerine bakacağım çok teşekkürler.
İlk oyuna bende pek katlanamamıştım fakat 2. oyun çok güzel.

Serious Sam,Road 96.

Teşekkürler hocam. Factorio'ya bakacağım çok övülüyordu zaten.

Subnautica'yı alacağım. Teşekkür ederim. Grounded da güzele benziyor 2.oyunu çıkıyordu sanırım.

Çıktı bile. Ben de hazır çıkmışken 1. oyunu bitiriyordum. Bu arada Subnautica kesinlikle şans verilmesi gereken oyunlardan. Bence beğeneceksiniz.

Oynamış olabilirsiniz ama Road96 oynamadıysanız kesinlikle öneririm. Farklı bir oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…