Hesabınızda olan Batman Arkham serilerini oynamamışsınız, öneririm. Her birinin maksimum 10-12 saatlik hikayesi var. Yan görevlerin bazıları dahil şekilde bu süre. Bir de Horizon Forbidden West'i öneririm. İlk oyunu da oynamışsınız zaten. Far Changing Tides ve Lone Sails, Skul The Hero Slayer, Assasin's Creed Odyssey ve Ghost Of Tsushima.

Hesabınızda olan Batman Arkham serilerini oynamamışsınız, öneririm. Her birinin maksimum 10-12 saatlik hikayesi var. Yan görevlerin bazıları dahil şekilde bu süre. Bir de Horizon Forbidden West'i öneririm. İlk oyunu da oynamışsınız zaten. Far Changing Tides ve Lone Sails, Skul The Hero Slayer, Assasin's Creed Odyssey ve Ghost Of Tsushima.
Batman serisine bakacağım. Horizon ilk oyununa 3 kere başlayıp denedim nedense katlanamadım o süre o yüzden yüksektir. :D :D Diğerlerine bakacağım çok teşekkürler.

Merhaba herkese. Yaklaşık 1 hafta 10 günlük bir süre sonrasında işe başlayacağım, o zamana kadar beni oyalayacak her türlü oyuna açığım. Hiçbir oyun şu an çekmiyor beni. Belki sizin önerinizle teşvik olurum oyuna karşı. Birkaç saat süren hikayeli oyunlar olabilir ya da uzun süren hikayeli oyunlar da olabilir. Otomasyon oyunları ya da souls oyunları da olabilir. Eski yeni oyunlar fark etmez tek isteğim tank kontrollü oyunlar ve yarış oyunları olmasın. Kalan her türden zevk alırım.

Oynayıp oynamadığım oyunları görmek için ya da kütüphanemden öneride bulunmak isterseniz diye Steam hesabımı bırakayım.

STEAM

Teşekkürler şimdiden.
Serious Sam,Road 96.

Teşekkürler hocam. Factorio'ya bakacağım çok övülüyordu zaten.

Subnautica'yı alacağım. Teşekkür ederim. Grounded da güzele benziyor 2.oyunu çıkıyordu sanırım.

Çıktı bile. Ben de hazır çıkmışken 1. oyunu bitiriyordum. Bu arada Subnautica kesinlikle şans verilmesi gereken oyunlardan. Bence beğeneceksiniz.