Hücum yeleği, kask, gözlük... Eskişehir'i birbirine kattı: 7 kişiyi bıçakladı - Resim : 7

Hücum yeleği, kask, gözlük... Eskişehir'i birbirine kattı: 7 kişiyi bıçakladı - Resim : 8

Hücum yeleği, kask, gözlük... Eskişehir'i birbirine kattı: 7 kişiyi bıçakladı - Resim : 9

İstediği olmuş, bu velet dahil bu tarz sıkıntılı tiplerin dolaştığı aşağıdaki sitede çocuğa editler yapmışlar, biri:

1723549599780.webp

Buraya patladım:

1723549590245.webp

İnternet şaşırtmıyor.

Son düzenleme:
Çocuk o kadar geri zekalı ki, o gözlüğün içine bir de numaralı gözlük takmış. Bir nefes verse böyle olacak;

Videoda adrenalin patlaması yaşıyor zaten nefes nefese kalıyor, uzun süredir planlıyormuş falan filan bir de yersen. Columbine ve Yeni Zelanda saldırısına özenmiş bir moron.

Eki Görüntüle 73823

Eskişehir Tepebaşı'nda kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle bir çay bahçesine giren 18 yaşındaki Arda K. İsimli şahıs, bilinmeyen bir sebepten ötürü 5 kişiyi bıçakla yaraladı.

📌 Şahsa ait olduğu iddia edilen blog hesabında yazılanlar ise kan dondurdu:

-Eski planımda TKP binasına saldırmayı amaçlıyordum.
-Göçmen kayıt merkezine EYP yerleştir ve havaya uçur.
-Göçmen evlerini hedef al ve hepsini ortadan kaldır.
-LGBT yürüyüşüne bomba ihbarında bulun.
-Feministlerin benzin deposuna şeker dök.
-İdeolojik düşmanlarını temizle, komünistleri, marksistleri ve antifaşistleri.
-Belki bu uğurda ölebilirsiniz ama arkanızdan editler bile yapılır.
-Toplu insan ölümleri.
-Işıklarda mendil satan Suriyeli çocuklara zehirli su ve sahte para ver.
-Gece yollara çivi dök.
-Parti binalarına molotof at.
-Elektrik hatlarına saldır, insanları ekmek ve suya muhtaç et.

Haberi Onedio WhatsApp haber kanalından görüp de sizlerle paylaşmak istedim. Yukarıdaki maddeler direkt doğru olmayabilir, farklı haber sitelerinde doğrudan böyle yazmasa da kısmen bu tarz paylaşımları olduğu söyleniyor. Henüz soruşturma devam ettiğinden yayın yasağı var mış, detay isterseniz haber sitelerine bakabilirsiniz:

Haber kaynakları:

Aşağıdaki haber sitesinde saldırganın canlı yayını var. Hassas içerik:

Yine oyunlara özenen genç diye paylaşılmış. Hangi oyunda Suriyeliler baş düşman? Şimdi Steam'i kapatmak için bahane çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedeflere bak lavuk bir de millete saldırırken "Black Metal dinle." yazmış.

Seni sorguya alınca "Kameralara trollface yap." yazmış.

Bu arkadaşı döve döve gülemez hale getirsinler de görsün gününü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizimkiler en azından bıçakla insan yaralıyor. Amerika'da 16 yaşındaki bir çocuk, kütüphaneye gidip 3 kişiyi silahla vurup öldürüyor. Buna da şükür. 🤷‍♂️

İki hafta önce kaskı almış bir de forumda konu açmış :D

İki hafta önce kaskı almış bir de forumda konu açmış :D

Vay arkadaş sen ben diyerek kafadan kırıklarla yazışıyoruz işte böyle böyle. :hehehe:

Technopat yetkilileri profilini de uçurmuş şahsın.