Detaylar
Kim cevapladı?Paylaşımını yapmak sıkıntılı olabilir. Archive.org'da bulabilirsiniz.Sözde "manifesto"sunun pdf hâlini nereden bulabiliriz?
- Makaleler
- 1
Fight Club'de sanıyor kendini sanırım.
Bu da yapılan "sigma" editlerin insanları ne kadar etkilediğine bir kanıt.
-Belki bu uğurda ölebilirsiniz ama arkanızdan editler bile yapılır.
Bu da yapılan "sigma" editlerin insanları ne kadar etkilediğine bir kanıt.
Sinagoglar deli gibi korunuyor. İstese de yapamaz.Bu çocuğun Hitler'e özendiği, nazi sempatizanı olduğu söyleniyor.
Öyle olsa sinagogtaki insanlara saldırırdı.
AstroTechAI
Çalışkan
Söylediğin şey daha saçma. Bireysel silahlanma ile bu kişiler silah sahibi olup daha kötü şeyler yapabilirler.Texas'ta en azından bireysel silahlanma var, böyle bir olay olsa ilk birisine zarar verdiği anda başka birisi çıkıp saldırganı pert edebiliyor.
ABD'de bu iş bildiğim kadarıyla o kadar da sıkı denetimle yapılmıyor; ayrıca bir psikolojik denetimi falan olmuyor. Bu işin çözümü basit: eğitim.Böyle birisinin silah alması mümkün değil, bireysel silahlanma her isteyene silah verilmesi değil, eğer doğru düzgün şekilde getirilirse silah almak isteyen kişiler kontrol edilir, en basit background Check'te bu çocuğun durumunu görüp ona göre harekete geçilir zaten.
Ailesi ve çevresi. Bilgisayar oyunlarına suç atılmış da bilgisayar oyunlarının etkisi %5 ise ailesinin etkisi %95. Her iş ailede bitiyor dediğiniz gibi.
Loutermilch
Başarılı
Arkadaş daha bıçak sallarken bile eli ayağı birbirine dolaşıyor, korkudan nefes nefese kalıyor. Bireysel silahlanma olsa ve bu eleman silahlı saldırı yapsa, emin ol maksimum 1 ya da 2 kişiyi yaralardı. Ondan sonra isviçre peynirine dönüştürürlerdi. Şöyle bir durumda var, şu an bireysel silahlanma yok ama o çocuk yine silahlı saldırı yapabilirdi. Ülkede ruhsatsız silaha erişim o kadar kolay ki. İddia ediyorum bir liseli öğrenci bile gerekli ortamlara girip, sakat sakat işler yaptıktan sonra eline silah alabilir. Markete gitse sigara verilmeyecek tipler bile çok kolay bir şekilde silah elde edebiliyor.Söylediğin şey daha saçma. Bireysel silahlanma ile bu kişiler silah sahibi olup daha kötü şeyler yapabilirler.
ABD'de bu iş bildiğim kadarıyla o kadar da sıkı denetimle yapılmıyor; ayrıca bir psikolojik denetimi falan olmuyor. Bu işin çözümü basit: eğitim.
Eğitim derken bu çocuğun durumunu unutuyorsunuz. Bu çocuk direkt ruh hastası. Hani direkt kafada bazı eksiklikler, hatalar var. Eğitimle çözülebilecek bir durum değil.