@Loutermilch, ayrıca insanımız kendisini nasıl savunması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor. Videodan izledim. O kadar genç insan var ve birisi bile şunu durduramadı. Kışt deyince kaçıyor bir de çocuk
Korktuğu da o kadar belli ki.
Detaylar
Kim cevapladı?Nelson Van Alden
Uzman
Mental sorunlarla alakalı daha bilgili bir toplum yapımız olsaydı böyle bir saldırı hiç yaşanmazdı bile. Yabancı forumlarda hayatından ne kadar nefret ettiğini anlattığını falan gördüm Twitter'da, aslında eğer bu çocuk böyle bir eylem yapmadan önce mental sağlığıyla alakalı harekete geçilse hem kendisi kurtulmuş olurdu, hem de diğer yaralananlara bir zarar gelmeyecekti.
Texas'ta en azından bireysel silahlanma var, böyle bir olay olsa ilk birisine zarar verdiği anda başka birisi çıkıp saldırganı pert edebiliyor.
Real
Son düzenleyen: Moderatör:
RockyHighway79
Üstün
Tenha bi' yerde değilsen başka birisi seni kurtarabilir. Ama tenha bi' yerdeysen ve birisi sana aynen bu şekilde silahını doğrulttuysa geçmiş olsun; bi' cacık yapamazsın. Aynen bu senaryo gerçekleşir.
OwerPovered
Yetkin
Elinde silah olan kötü adam kötü bir şey yaptığında daha büyük bir zarar veremeden etraftan geçen herhangi birisi olaya karışıp kötü adamı etkisiz hale getirebilir, bireysel silahlanmanın olmadığı senaryoda karşılık verme şansın yok, en azından legal bir şekilde karşılık verme şansın oluyor. Hiç Kağıthane'de sana silah çekilimemiş, ikna etmekten başka bir şansın olmadığını anladığın ve eşkiyayı ikna etmeye çalıştığında anlarsın dediklerimin önemini.
DarkPassenger
Başarılı
Bazıları da "alt-left" ithalatı yüzünde savcı öldürüyor, kendini falan patlatıyordu. Bu ideolojilerin birbirinden farklı yok hepsinin ortak düşmanı insan ve insan mutlululuğu. Büyük ihtimalle çoğu 12.500 TL ay sonunu getirmeye çalışan insanlardan ne istedi ki? Böyle aşırı solcu, sağcı insanların büyük ölçüde ya mental problemleri oluyor ya aşırı cahil, özenti oluyorlar.Eğri oturup doğru konuşmak gerekli. Bu eleman sadece deli olduğu için mi bu halde yoksa alt-right ithalatı yüzünden mi?
Deli demek, bu detayı kacirmamiza sebep oluyor. "Oyunlar yüzünden yapmış, din düşmanıymış" demekten farksız yani. Asıl nedenler bunlar değil.
WTC
Uzman
Bu tür gerizekalılar yüzünden saçma sapan yasaklar geliyor etkileniyorlar diye. Bunun yaşı da 18. Ne tür şeyler izleyip veya oynayıp bu kafaları yaşıyor embesiller anlamıyorum. Beyin olarak beşinci kattan "Pika Pika" diye atlayan çocuktan farkı yok. Bahsettiğim en azından çocuktu, bu çocuk da değil.
18 yaşına gelmiş birinin belirli bir bilince ulaşmış olması lazım. Reşit olma yaşı diye tanımlıyoruz. Bu salak gidip katliam yapmaya kalkıyor. Tipe bakarsak COD veya CS çok oynamış herhalde. Silah olmadığı için de bıçak kullanmış. Yaşı reşit olduğundan en büyük cezayı alır umarım. Bu tür vakalar sadece Türkiye'de yok. Dünyada genel olarak zeka gerilemesi söz konusu.
18 yaşına gelmiş birinin belirli bir bilince ulaşmış olması lazım. Reşit olma yaşı diye tanımlıyoruz. Bu salak gidip katliam yapmaya kalkıyor. Tipe bakarsak COD veya CS çok oynamış herhalde. Silah olmadığı için de bıçak kullanmış. Yaşı reşit olduğundan en büyük cezayı alır umarım. Bu tür vakalar sadece Türkiye'de yok. Dünyada genel olarak zeka gerilemesi söz konusu.
@WTC, bir haberde okudum. Bu çocuk yüzünden, millet olayın gerçekleştiği yerde otururken tedirgin oturuyor ve sürekli sağına soluna bakıyor. Bu insanların suçu neydi? Umarım gün yüzü görmez ve en ağır şartlarda cezasını çeker umarım ve hapiste en ağır suçlularla beraber arkadaşlık yapması dileğiyle
Onlar gerekeni yapacaktır.
WTC
Uzman
Umarım öyle olur. Yaşını da bir güzel doldurmuş. Alsın müebbet. Nefes israfı böyleleri. Yetiştiren ana, babası da öyle. Yıllarım oyunlarla geçti. Bir kere bile çocukluk dönemimde gerçekle, oyunlar arasındaki ayrımdan sapmadım. Geldim 35 yaşına, böyle embesil veletleri görünce çıldırıyorum harbiden.@WTC, bir haberde okudum. Bu çocuk yüzünden, millet olayın gerçekleştiği yerde otururken tedirgin oturuyor ve sürekli sağına soluna bakıyor. Bu insanların suçu neydi? Umarım gün yüzü görmez ve en ağır şartlarda cezasını çeker umarım ve hapiste en ağır suçlularla beraber arkadaşlık yapması dileğiyleOnlar gerekeni yapacaktır.
@WTC, bu çocuk Nazi hayranı ve babasından sürekli şiddet gördüğünü, ailevi sorunları olduğunu vs. belirtmiş. Oyun %5 etkilemişse, çevresi ve ailesi %95 etkilemiştir. Bir tane de kardeşi var mış, anne babasına üzülmedim de o çocuğa üzüldüm. Abisinin yaptığı lavukluğu ömrü boyunca taşıyacak isimlerden birisi. Abisinin adını soyadını Google'da aratınca binlerce haber kaynağı çıkıyor ve işverenlerin de ilk yaptığı şey budur. Kişinin ad ve soyadını Google'da aratır, çıkan sonuçlara bakar.
Bu oğlana ne oldu vuruldu mu? Hapiste mi?
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-