Detaylar
Kim cevapladı?senuzulme
Üstün
Bulundukları bölgeden uzaklaştırmak lazım. Hatta sürmek lazım.
- Makaleler
- 1
Elim ayağım titriyor.
Şeytan diyor git yurt dışına kafan rahat etsin görmezsin bunları.
Bunlar her yerde.
mustaine
Üstün
En azından canımdan çok sevdiğim ülkede görmemiş olacağım. Allah çarpsın çok sinirliyim şu an.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Yurtdışında yok mu sanıyorsun bunlarElim ayağım titriyor.
Şeytan diyor git yurtdışına kafan rahat etsin görmezsin bunları.
Son zamanlarda ırkçılık her ülkede büyük oranda arttı en hümanist beni bile ırkçı yaptı bu herifler kendi ülkemde yaşamama rağmen çünkü asla ve asla ayak uydurmuyorlar, hani Amerika neyse de Avrupa insanı biraz yumuşak bu maymunlara ses de çıkartamıyor, ırkçılıksa ırkçılık bu saatten sonra sub-race terimi gerçektir.
Son düzenleyen: Moderatör:
mustaine
Üstün
Üstteki yazdığımı görmedin mi? En azından kendi ülkemde görmem. Benim vergilerimle benden daha iyi yaşamasını görmem en azından. Irkçılık seviyem 10 kat arttı.Yurtdışında yok mu sanıyorsun bunlar
Son zamanlarda ırkçılık her ülkede büyük oranda arttı en hümanist beni bile ırkçı yaptı bu herifler kendi ülkemde yaşamama rağmen çünkü asla ve asla ayak uydurmuyorlar, hani Amerika neyse de Avrupa insanı biraz yumuşak bu maymunlara ses de çıkartamıyor, ırkçılıksa ırkçılık bu saatten sonra sub-race terimi gerçektir.
Eki Görüntüle 48370
Daha kendi "vatan"ini koruyamamis luzumsuzlar gelmis ahkam kesiyorlar.
mustaine
Üstün
Hakikaten öyle. Keşke bu konuyu görmeseydim daha sakin olabilirdim şu an.Daha kendi "vatan"ini koruyamamis luzumsuzlar gelmis ahkam kesiyorlar.
senuzulme
Üstün
Bunlar hayatın gerçekleri. Kafayı deve kuşu gibi kuma gömünce sorunlar çözülmüyor. Ya bugün bir şeylerin farkında olup, değişmesi için mücadele edeceğiz; ya da yarın bu mahluklar bizim çocuklarımızı hatta torunlarımızı bu ülkeden sürecekler.Hakikaten öyle. Keşke bu konuyu görmeseydim daha sakin olabilirdim şu an.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347