Detaylar
Kim cevapladı?Ne demek abi her sene ne zaman indirim olacak diye düşünürken 2025 de düşünmeyelim işine yarar umarım.
Vallaha iyi oyunlar (bana göre iyi) indirimli hali en az 7 dolardan falan başlıyor. Onlar da bana pahalı geliyor. Yarar ama gene de tabii.Ne demek abi her sene ne zaman indirim olacak diye düşünürken 2025 de düşünmeyelim işine yarar umarım.
HeaxR
Gelişen
Teşekkürler. Genel olarak görüntelemek istiyorsanız google'a ''Steam 2025 indirimleri'' yazmanız yeterli. Aynı şekilde bir sonraki yıl için de yazıp görünteleyebilirsiniz. Steamworks Development - 2025'in ilk yarısındaki Steam indirimleri ve festivallerinin resmî tarihleri - Steam Haberleri
Çok teşekkürler ben bu siteleri bilmiyordum bilgi için saol <3.Teşekkürler. Genel olarak görüntelemek istiyorsanız google'a ''Steam 2025 indirimleri'' yazmanız yeterli. Aynı şekilde bir sonraki yıl için de yazıp görünteleyebilirsiniz. Steamworks Development - 2025'in ilk yarısındaki Steam indirimleri ve festivallerinin resmî tarihleri - Steam Haberleri
Sizce Elden Ring en yakın ne zaman indirime girer?
Sizce Elden Ring en yakın ne zaman indirime girer?
En son ki yıl başı indirimde girdi (ben o zaman aldım ) 13 -20 Mart arasında girme şansı yüksek.
Ben de takip ediyorum biliyorum da. Şansıma indirim bittikten 1 gün sonra para geldi.En son ki yıl başı indirimde girdi (ben o zaman aldım ) 13 -20 Mart arasında girme şansı yüksek.