Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Urass.0

Uzman
Selam. Birkaç saat önce iki tane DLC aldım fakat bunların iadesini yapmak için iade talebi oluşturdum. Oyunda yaklaşık bir 300 saatim var ama DLC'yi aldığımdan beri oyuna giriş bile yapmadım. Sizce iade talebi onaylanır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
DLC'yi aldıktan sonra oyunda 2 saat geçirmemişseniz ve üzerinden 14 gün geçmemişse onaylanması gerekmekte.

Steam mağazasından alınmış DLC, satın alma işleminden sonraki on dört gün içinde, eğer DLC alındıktan sonra ilgili oyun iki saatten daha az oynandıysa, yani DLC kullanılmadığı, değiştirilmediği veya transfer edilmediği sürece iade edilebilir.
Aldığın gibi mi oluşturdun? DLC'lerde sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama oyunlarda 2 saat oynanışı ve 14 gün süreyi geçmemesi lazım iade edebilmen için. DLC'lerde de böyle mi bilmiyorum.

Selam. Birkaç saat önce iki tane DLC aldım fakat bunların iadesini yapmak için iade talebi oluşturdum. Oyunda yaklaşık bir 300 saatim var ama DLC'yi aldığımdan beri oyuna giriş bile yapmadım. Sizce iade talebi onaylanır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kendim tüm DLC'leri alıp yarım saat gibi bir süre oynayıp oyunu fazla oynamadığımdan vazgeçmiştim ve iade etmiştim (o anki toplam oyun sürem 50 saat falandı) ve kabul edilmişti yani seninkide net olarak kabul edilir.

DLC'yi aldıktan sonra oyunda 2 saat geçirmemişseniz ve üzerinden 14 gün geçmemişse onaylanması gerekmekte.

Steam mağazasından alınmış DLC, satın alma işleminden sonraki on dört gün içinde, eğer DLC alındıktan sonra ilgili oyun iki saatten daha az oynandıysa, yani DLC kullanılmadığı, değiştirilmediği veya transfer edilmediği sürece iade edilebilir.

Çözüm

Ben DLC iade ettiğimde oyunun süresine değil DLC ile oyunda geçirdiğim süreye bakmışlardı. Yani sıkıntı etmeyin 2 saat 14 gün şartı karşılanıyor ise iade edilecektir.

Eğer DLC'de geri dönüşsüz bir alışveriş varsa, mesela oyun içi bir harcama yapıldıysa, ya da DLC'de geçirdiğin süre 2 saati geçtiyse iade edemezsin. Onun harici sadece harita, ek bir görev tarzı bir şeyse ve süren 2 saati geçmediyse gönül rahatlığıyla iade edebilirsin.