PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Merhaba arkadaşlar. Bugün ETS 2'de Scania tırıma havalı korna taktım ve bunun sesini değiştirmek istiyorum. Technopat'taki çözümü denedim ama işe yaramadı. Nasıl değiştirebilirim?

Yapımcı SCS 1.37.x sürümünden itibaren FMOD tipi dosyalara geçtiğinden dolayı ses modları yapımı daha zor hale geldi. Oyunu Steam'den mi çalıştırıyorsunuz bilmiyorum ama Steam Workshop üzerinden korna modu araştırdınız mı? Birkaç tane var.

Olmadı ets2.lt gibi mod sitelerinde korna modu aratabilirsiniz. Oralarda detaylı olarak nasıl yapıldığı da yazıyor, yanlış hatırlamıyorsam .ogg uzantılı dosyalarla oynanıyordu.

Eğer offline isen havalı korna modu indir.
Offline değilim sanırım. Param var ve havalı korna aldım.
Yapımcı SCS 1.37.x sürümünden itibaren FMOD tipi dosyalara geçtiğinden dolayı ses modları yapımı daha zor hale geldi. Oyunu Steam'den mi çalıştırıyorsunuz bilmiyorum ama Steam Workshop üzerinden korna modu araştırdınız mı? Birkaç tane var.

Olmadı ets2.lt gibi mod sitelerinde korna modu aratabilirsiniz. Oralarda detaylı olarak nasıl yapıldığı da yazıyor, yanlış hatırlamıyorsam .ogg uzantılı dosyalarla oynanıyordu.

Hocam ben bu kornayı oyun dosyasına eklemek istiyorum.

Screenshot_2024-04-01-22-18-03-041_com.android.chrome.webp

Ben bunu yapmıştım ama olmadı.

Hocam ben bu kornayı oyun dosyasına eklemek istiyorum.
Hocam korna eski bir mod sanırım. İlk zamanlarda bu yapılıyor olabilir ama dediğim gibi son güncellemelerden sonra maalesef ses dosyası üzerinden değişiklik yapmak zorlaştı. SCS forumlarında nasıl sıfırdan korna modu yapıldığını anlatanlar var ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum.