Detaylar
Kim cevapladı?Hocam daha level 7'yim. Korna kısmına geldiğimde sadece 2 korna var. Ben böyle Arap kornalarından istiyorum. Ses dosyası var. Onu nasıl ayarlayacağım?Farklı korna al, her korna farklı ses tonuna sahip.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam daha level 7'yim. Korna kısmına geldiğimde sadece 2 korna var. Ben böyle Arap kornalarından istiyorum. Ses dosyası var. Onu nasıl ayarlayacağım?
Eğer offline isen havalı korna modu indir.
Yapımcı SCS 1.37.x sürümünden itibaren FMOD tipi dosyalara geçtiğinden dolayı ses modları yapımı daha zor hale geldi. Oyunu Steam'den mi çalıştırıyorsunuz bilmiyorum ama Steam Workshop üzerinden korna modu araştırdınız mı? Birkaç tane var.
Olmadı ets2.lt gibi mod sitelerinde korna modu aratabilirsiniz. Oralarda detaylı olarak nasıl yapıldığı da yazıyor, yanlış hatırlamıyorsam .ogg uzantılı dosyalarla oynanıyordu.
Olmadı ets2.lt gibi mod sitelerinde korna modu aratabilirsiniz. Oralarda detaylı olarak nasıl yapıldığı da yazıyor, yanlış hatırlamıyorsam .ogg uzantılı dosyalarla oynanıyordu.
Offline değilim sanırım. Param var ve havalı korna aldım.
Yapımcı SCS 1.37.x sürümünden itibaren FMOD tipi dosyalara geçtiğinden dolayı ses modları yapımı daha zor hale geldi. Oyunu Steam'den mi çalıştırıyorsunuz bilmiyorum ama Steam Workshop üzerinden korna modu araştırdınız mı? Birkaç tane var.
Hocam ben bu kornayı oyun dosyasına eklemek istiyorum.
Ben bunu yapmıştım ama olmadı.
Kodlaman lazım diye biliyorum YouTube'dan videolara bak.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Bahsettiğiniz modu indirip daha sonrasında videodaki işlemlerin aynını kendi dosyanız ile yapın.
Hocam korna eski bir mod sanırım. İlk zamanlarda bu yapılıyor olabilir ama dediğim gibi son güncellemelerden sonra maalesef ses dosyası üzerinden değişiklik yapmak zorlaştı. SCS forumlarında nasıl sıfırdan korna modu yapıldığını anlatanlar var ama uğraşmaya değer mi bilmiyorum.Hocam ben bu kornayı oyun dosyasına eklemek istiyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-