Kirkenes çok güzel bir yer. Orada çok güzel anılar biriktirdim TruckersMP anlamında. Her TMP oyuncusunun hayalidir bana kalsa Kirkenes, onun için güzel. Ancak tekrara bağlıyor, git gel yük çek trafikte bekle gibi. Son 1 senedir düzgünce oynamıyorum ama genel durum her zaman böyle. Calais Duisburg, Lille Dortmund çemberinden daha keyifli. Yer yer Promods'tan Simulation 1'e gectiginiz de olacak. Promods benim icin her zaman bir artı oldu.
Peki kalabalık mı? DLC'lerin fiyatlarını biliyorsunuz. Almaya değer mi?

Peki kalabalık mı? DLC'lerin fiyatlarını biliyorsunuz. Almaya değer mi?
İnsanlar Kirkenes için Promods oynuyor. Kirkenes her zaman kalabalık olacaktır. Özellikle Cuma geceleri çok kalabalık olur.

Almaya değer mi kısmında, evet DLC'ler çok şişik fiyatta şuan maalesef ki. Aşırı bir oynama hevesiniz varsa alınır, ben hala alırdım bu fiyatlarda olsa da şahsen. Fiyat şişik geliyorsa bir şekilde amorti etmeye bakacaksınız, CS 2 droplarından falan.

En sevdiğim olay da Kirkenes sürücüsünün toksik olmaması. Selam verirler, alırlar. Sen adamı dağdan aşağı atsan da raporlamazlar, özür dilersin olur biter. En ufak kazada kimse birbirini kayıt alıp ihbarlamıyor.

En sevdiğim olay da Kirkenes sürücüsünün toksik olmaması. Selam verirler, alırlar. Sen adamı dağdan aşağı atsan da raporlamazlar, özür dilersin olur biter. En ufak kazada kimse birbirini kayıt alıp ihbarlamıyor.
Durduk yere önüne kıran, magandalık yaptığını sanan scodalar yoksa müthiş zevkli olur.

@Elma ısıran, SCS kemik kitlesinin desteğini çok görüyor. Böyle kitle bulunmaz. Boşuna #BestCommunityEver demiyorlar. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.

TMP olmasa oyuncu sayısı bayağı düşerdi bence. Youtuberi/yayıncısı falanda kalmadı çok.
TMP olmasa kendi sistemlerini geliştirirler. Konvoy sistemleri zaten halihazırda var. TMP bunu ilk yapan grup ve SCS'nin de onlara karşı saygısı var ki karışmıyorlar.

@Elma ısıran, SCS kemik kitlesinin desteğini çok görüyor. Böyle kitle bulunmaz. Boşuna #BestCommunityEver demiyorlar.

TMP olmasa kendi sistemlerini geliştirirler. Konvoy sistemleri zaten halihazırda var. TMP bunu ilk yapan grup ve SCS'nin de onlara karşı saygısı var ki karışmıyorlar.
Genel olarak hem oyuna güncelleme getirmek, hem mutlplayer buglarını düzeltmek, hem sunucuları optimize etmek hem de sunucudaki oyuncularla ilgilenmek her şirketin harcı değil bana göre.