ETS 2 indirdim ve 2 saat süre yaptım. Truckers MP kurdum fakat ben Cheat Engine ile para seviye hilesi basıp güzel tır alsam, Truckers MP'de de o aynı tır geliyor mu? Hiç bilmiyorum tırları. Multiplayerde nasıl alacağım seçeceğim ve o tırları nasıl hızlandıracağım? 200 basan tırlar var galiba kodlama deniyormuş doğru mu biliyorum. O yöntem ile yapılıyormuş. Detaylı bir şekilde bilen varsa açıklarsa çok çok sevinirim.
Bazı daha eski sürümler sorun çıkartabiliyor daha önce yaşadım. En sağlıklısı en son sürümü bulmak fakat bulamaz iseniz eski sürümleri deneyebilirsiniz.
Bazı daha eski sürümler sorun çıkartabiliyor daha önce yaşadım. En sağlıklısı en son sürümü bulmak fakat bulamaz iseniz eski sürümleri deneyebilirsiniz.
RTX 4060 i5 12400F sistem ve 32 GB RAM var oyun ayarlarım Full sizce kaç FPS'te oynarım o kalabalık yerlerde internette 4070'li birisi 40 FPS falan yazmış ben ayarları düşüreyim mi sizce neyleri düşüreyim?
Bir de ben nasıl mesela iş alacağım yine offlinedaki gibi mi seçeceğim Truckers MP de mesela ben sizin o dediğinz kalabalık yolda iş almak istiyorum nasıl yapabilirim onu daha eğlenceli olması açısından @Shriena
@hakano 16 GB RAM ile 100 kisilik yerde en az 30 FPS aliyorum. Single girdiğimde ise en yuksek grafiklerde 160 FPS civari aliyorum. TMP için islemcin iyi olmasi yeterli.
İş alma sekmesinde başlangıç ve bitişi seçin eğer o yolda iş yoksa herhangi bir dorseyi Duisburg veya Calais'te doldurun ama gösterdiği yere gitmek yerine kendi güzergahınızda gidin zaten hileli oynamayı düşünüyorsunuz.
İş alma sekmesinde başlangıç ve bitişi seçin eğer o yolda iş yoksa herhangi bir dorseyi Duisburg veya Calais'te doldurun ama gösterdiği yere gitmek yerine kendi güzergahınızda gidin zaten hileli oynamayı düşünüyorsunuz.
ReShade güvenilirdir bir sıkıntı yaşamazsınız. TruckersMP'de hiç denemedim ama yüksek ihtimalle çalışıyordur. Oyunu sade oynamak bana kalırsa daha güzel olacaktır.
ReShade güvenilirdir bir sıkıntı yaşamazsınız. Truckers MP'de hiç denemedim ama yüksek ihtimalle çalışıyordur. Oyunu sade oynamak bana kalırsa daha güzel olacaktır.