Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hakano

Uzman
ETS 2 indirdim ve 2 saat süre yaptım. Truckers MP kurdum fakat ben Cheat Engine ile para seviye hilesi basıp güzel tır alsam, Truckers MP'de de o aynı tır geliyor mu? Hiç bilmiyorum tırları. Multiplayerde nasıl alacağım seçeceğim ve o tırları nasıl hızlandıracağım? 200 basan tırlar var galiba kodlama deniyormuş doğru mu biliyorum. O yöntem ile yapılıyormuş. Detaylı bir şekilde bilen varsa açıklarsa çok çok sevinirim.

Çözüm
İlk sorunuz için birkaç yer var ama en bilineni Duisburg - Calais yoludur. Yol iki şerit olduğu için çok fazla troll denk geliyor, aklınızda bulunsun.

İkinci sorunuz için de evet haklısınız ProMods oynamak için bütün harita DLC'lerine sahip olmanız gerekmekte aksi taktirde giremiyorsunuz.
Şu an Steam'de yaz indirimleri var. Her sene belli dönemlerde en yüksek indirimler oluyor ve o günlerdeyiz almanız gereken zaman tam şu an aslında.

Bu bütün harita paketlerinin bulunduğu kategori :

Fakat buradan teker teker almak yerine şu 3 paketi alırsanız daha ucuza geliyor :

Calisiyor cogu save 1.50 surumunde. Benim tirim 1.48'de olan save ama 1.50'de sorunsuz kullanabiliyorum.
Bazı daha eski sürümler sorun çıkartabiliyor daha önce yaşadım. En sağlıklısı en son sürümü bulmak fakat bulamaz iseniz eski sürümleri deneyebilirsiniz.

Şu an Steam'de yaz indirimleri var. Her sene belli dönemlerde en yüksek indirimler oluyor ve o günlerdeyiz almanız gereken zaman tam şu an aslında.

Bu bütün harita paketlerinin bulunduğu kategori:

Fakat buradan teker teker almak yerine şu 3 paketi alırsanız daha ucuza geliyor:

Bazı daha eski sürümler sorun çıkartabiliyor daha önce yaşadım. En sağlıklısı en son sürümü bulmak fakat bulamaz iseniz eski sürümleri deneyebilirsiniz.

RTX 4060 i5 12400F sistem ve 32 GB RAM var oyun ayarlarım Full sizce kaç FPS'te oynarım o kalabalık yerlerde internette 4070'li birisi 40 FPS falan yazmış ben ayarları düşüreyim mi sizce neyleri düşüreyim?

Bir de ben nasıl mesela iş alacağım yine offlinedaki gibi mi seçeceğim Truckers MP de mesela ben sizin o dediğinz kalabalık yolda iş almak istiyorum nasıl yapabilirim onu daha eğlenceli olması açısından @Shriena

Son düzenleme:
İş alma sekmesinde başlangıç ve bitişi seçin eğer o yolda iş yoksa herhangi bir dorseyi Duisburg veya Calais'te doldurun ama gösterdiği yere gitmek yerine kendi güzergahınızda gidin zaten hileli oynamayı düşünüyorsunuz.

İş alma sekmesinde başlangıç ve bitişi seçin eğer o yolda iş yoksa herhangi bir dorseyi Duisburg veya Calais'te doldurun ama gösterdiği yere gitmek yerine kendi güzergahınızda gidin zaten hileli oynamayı düşünüyorsunuz.
Home birde grafik modları için bu reshade yi kursam olur mu veya mod var mı bildiğiniz

ReShade güvenilirdir bir sıkıntı yaşamazsınız. TruckersMP'de hiç denemedim ama yüksek ihtimalle çalışıyordur. Oyunu sade oynamak bana kalırsa daha güzel olacaktır.