EFI Shell
Yetkin
SCS Software, Demirören'e özel Türkiye DLC'sinin çok kısa bir tanıtımını sundu. Çanakkale köprüsünden kesit paylaşıldı:
Son düzenleme:
SCS Sosftware, Demirören'e özel Türkiye DLC'sinin çok kısa bir tanıtımını sundu. Çanakkale köprüsünden kesit paylaşıldı:
Birebir aynısı olmayacak ya sonuçta.Nasıl yapacaklar ki? Avrupa gibi düz değiliz çok fazla dağlık ve engebeli bir ülkeyiz.
Balkanları nasıl yaptılarsa öyle olur bence. Scandinavia gibi refresh yapılacak Road to the Black Sea DLC'sine çünkü güncel değil. Bulgaristan ve Romanya, Schengen'e dahil oldu, Bulgaristan Euro'ya geçti (oyunda Leva kalkmadı mesela) vs.Nasıl yapacaklar ki? Avrupa gibi düz değiliz çok fazla dağlık ve engebeli bir ülkeyiz.
Gerçekçilik 0 o zaman. Biraz daha düzlük bölgeleri yapsalar bari.
SCS Software, Demirören'e özel Türkiye DLC'sinin çok kısa bir tanıtımını sundu. Çanakkale köprüsünden kesit paylaşıldı:
Yani. Paris'te Eyfel Kulesi bile yoktu diye hatırlıyorum. Ama oyuna Türkiye eklenmesi güzel.Gerçekçilik 0 o zaman. Biraz daha düzlük bölgeleri yapsalar bari.
Demirören de onlar gibi yandaş olduğuna göre olabilir.![]()
Hocam, Çanakkale köprüsünden geçerklen gene para ödeyecek miyiz oyun olsa bile?![]()
Fransa devleti telif ücreti istiyormuş Eyfel için. O sebeple eklenmemiş.Yani. Paris'te Eyfel Kulesi bile yoktu diye hatırlıyorum. Ama oyuna Türkiye eklenmesi güzel.
Yani. Paris'te eyfel kulesi bile yoktu diye hatırlıyorum. Ama oyuna Türkiye eklenmesi güzel.