MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Duanızı kabul edecek herhangi bir tanrı yok. Var olmayan bir varlıktan yardım beklemek yerine, işleri kendi eline almalısınız.
Allah’ın olmaması çok saçma geliyor bana. Bazıları uzaylılar tarafından yerleştirildiğimizi ya da bilgisayar simülasyonu oldğunu söylüyor fakat bunları şahsi düşüncemde saçma buluyorum. Çünkü uzaylıları da yaratan vardır ve sonsuz döngü içinde oluyor böylelikle.Duanızı kabul edecek herhangi bir tanrı yok. Var olmayan bir varlıktan yardım beklemek yerine, işleri kendi eline almalısınız.
Neden böyle yaptığını Whatsapp’tan sordum. Derslere odaklandığını kimseyle konuşmak istemediğini söyledi. En son instagram önerilenlerde bir şahıs çıktı ve profil fotoğrafında kız ve onun fotoğrafı vardı. Bu olayda beni çok sinirlendirdi ve üzdü. Sürekli cinnet geçiriyordum aileme karşı. Ve intihar eğilimim vardı ve en sonunda psikiyatri hastanesine yatırıldım.@Alex Mason, hocam öyle bir şey yapıyorsa sorunu anlayana kadar kıza hediye vermek istemeyin. Çok darlamadan neden böyle yaptığını sorun. Bir kez sosyal medyadan yazın, görmezse bir kez de yüz yüze konuşmaya çalışın. Yine sizi umursamazsa veya yalan söylerse ne kadar seviyor olsanız da iradenize bir sınır koyup görüşmeyi kesmeniz gerek. Hem siz mental olarak rahatlarsınız, hem de karşı taraf sizden rahatsız oluyorsa o rahatlar.
1 tane arkadaşım var. Onunla da doğru düzgün görüşemiyoruz Görüşsekte yardımcı olamıyor bana, destek olamıyor. Soğuk duş alsam da nereye kadar soğuk duş alacağım. Problemlerim düzelmezse bunun bir anlamı yok. Spor salonundan çok iyi arkadaşlar edinmiştim onlar da sürekli yazıyorum diye beni dışladı üstüne engellediler. Sürekli dışlanıyorum. Discord sunucusundan da dışlandım biliyor musun oyunu iyi oynayamıyorum diye 4 kişilik grupta “sen çık biz 3 kişilik oynayacağız.” diye. Benim hayatım sonlansa kendime daha yararlı. Bir insanın hayatı bu kadar berbat olamaz.@Alex Mason, hocam arkadaşlarınızdan destek alın. Bu döneme depresyon dışında bir şey deniyor ancak ismini unuttum, depresyona da yol açabilir. Her şeyden önce bir soğuk duş alınSonrasında bir hobi bulun, örneğin çok para gerektirmeyen amatör fotoğrafçılık yapabilirsiniz. Telefonunuzla dışarıda gördüğünüz bulut şekillerinin, kedilerin, köpeklerin, yağmur damlacıklarının, kısaca güzel gözüken her şeyin fotoğrafını çekin. Her gün mesela bunu 1 saat yapın, sizi daha iyi hissettirecek. Yine şuanki hislerinize kapılırsanız girin bir Discord sunucusuna, seste biriyle muhabbet edin. Zamanınızı o kadar dolu geçirin ki o kişiyi düşünmek için zamanınız kalmasın.