Harry kane sorun değil zaten şu "kupa laneti" olayına değinmek istedim. Genel olarak bence İngiltere kötüydü. İspanya hakketmişti.
Doğru onu düşünememiştim ben
Harry kane sorun değil zaten şu "kupa laneti" olayına değinmek istedim. Genel olarak bence İngiltere kötüydü. İspanya hakketmişti.
Bu sene ülkemiz için büyük fırsattı. Hollanda maçında elenmeseydik şansımız çok yüksekti. Hayırlısı olmuş olsun.
Dediğinize zaten katılıyorum fakat takımımızdaki gençlerin hepsi birbirinden yetenekli. Bu sene gerçekten çok umutluydum. Ellerinden geleni ardına koymadılar, canla başla oynadılar. Canları sağ olsun.Aslında şu konuda haklısın, çok güzel tecrübe kazandılar. Neredeyse çoğu ilk kez beraber oynadı, çoğu büyük turnuvada ilk kez sahne aldı. Muazzam bir tecrübe kazandılar. En yakın turnuvada daha güzel futbol oynayacağımıza ve daha güzel sonuçlar alacağımıza şüphem yok...
Dediğinize zaten katılıyorum fakat takımımızdaki gençlerin hepsi birbirinden yetenekli. Bu sene gerçekten çok umutluydum. Ellerinden geleni ardına koymadılar, canla başla oynadılar. Canları sağ olsun.