Bu sene ülkemiz için büyük fırsattı. Hollanda maçında elenmeseydik şansımız çok yüksekti. Hayırlısı olmuş olsun.

Bu sene ülkemiz için büyük fırsattı. Hollanda maçında elenmeseydik şansımız çok yüksekti. Hayırlısı olmuş olsun.

Aslında şu konuda haklısın, çok güzel tecrübe kazandılar. Neredeyse çoğu ilk kez beraber oynadı, çoğu büyük turnuvada ilk kez sahne aldı. Muazzam bir tecrübe kazandılar. En yakın turnuvada daha güzel futbol oynayacağımıza ve daha güzel sonuçlar alacağımıza şüphem yok...

Aslında şu konuda haklısın, çok güzel tecrübe kazandılar. Neredeyse çoğu ilk kez beraber oynadı, çoğu büyük turnuvada ilk kez sahne aldı. Muazzam bir tecrübe kazandılar. En yakın turnuvada daha güzel futbol oynayacağımıza ve daha güzel sonuçlar alacağımıza şüphem yok...
Dediğinize zaten katılıyorum fakat takımımızdaki gençlerin hepsi birbirinden yetenekli. Bu sene gerçekten çok umutluydum. Ellerinden geleni ardına koymadılar, canla başla oynadılar. Canları sağ olsun.

Dediğinize zaten katılıyorum fakat takımımızdaki gençlerin hepsi birbirinden yetenekli. Bu sene gerçekten çok umutluydum. Ellerinden geleni ardına koymadılar, canla başla oynadılar. Canları sağ olsun.

O yetenekli çocuklar bir de Avrupa yoluna gittiği zaman görelim ne kadar sağlam olacaklar. Ferdi, Barış Alper... Arda zaten döktürüyor, umarım bu sene daha fazla süre alır Real Madrid'de. Kenan aynı şekilde Juventus'ta kendisini daha da geliştirmesi lazım. Gerçi forvet oynayan çocuğu kanat, kanat oynayan çocuğu forvet oynattı Montella reyiz. Ama olsun dediğiniz gibi canla başla mücadele ettiler. Bir sonraki turnuvaya kadar herkes yeteneğine yetenek katar umarım

Bayern'e bile kupa lanetini taşıyan adamı takıma alırlarsa olacağı bu.

Şaka bir yana böyle devam ederse gerçekten emekli olduktan sonra Kane'in oyunculuğu değil de laneti konuşulacak. Adam kazanmaya tepki olarak doğmuş. :D

İspanya kupayı hak eden takımdı, şaşırtmadı.