Euro Truck Simulator 2 Ekibine Sorularınızı Bekliyoruz!

Tırların fiziği değişir mi acaba? Tırlar kağıt gibi ve oyunun NPC yapay zekası inanılmaz kötü.

Oyunda bulunan güncellemeler gayet güzel ilerliyor fakat sizlere sorum ne zaman konvoylar konusunda düzeltmeler sağlanacak? Örnek olarak 3. parti bir program kullanmadan benzer özellikleri bizlere sunabilecek bir konvoy sunucusu yapılabilir duruma gelecek mi?

Online kısmında para hilesi çok kolay yapılabiliyor. Hile yapan kullanıcılar, para cezasından etkilenmeden trafik kurallarını hiçe sayarak trafiğin ve diğer oyuncuların içinden geçebiliyor. Buna karşı bir önlem alacaklar mı?

Muhtemelen geç kaldım ama umarım şu sorulmuştur: Oyunun daha ne kadar suyunu sıkacaklar?

Ben sordum. Aslında genel olarak hepinizin sorabileceğinin benzeri soruları sordum. Cevaplandı mı acaba sorular?

Videoyu sormaya gelmiştim ki işlemler başlamış hakkında. Yüksek ihtimalle Türkiye DLC'si gelecek. SCS'nin son videosunun thumbnail kısmındaki haritada Türkiye'nin yerleşim yerleri var. Bu demek oluyor ki Türkiye DLC'si yolda. Ne kadar süre alır bu DLC? Bunu da ekler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…