Ölçeklemeyi 400'e çektiğinde detaylara daha da odaklanıyor. 1080p oynuyorsan 4K işlemesi yapıyor ve daha kaliteli gösteriyor. Yani en yükseğe çek ölçekte normal yani 100'de kalsın uzak bulanık olur 400e çekersen net olur. Attığım fotoğraflar orta-yüksek 200 ölçeklemede çekildi. 58 works bizim arkadaşımızdır dediği yöntemi de deneyebilirsiniz.
Tamamdır sağ olasın hocam o zaman bu yöntemi de eliyorum. @8898 arkadaşınız dediği yöntemi de yapmaya çalışırım hocam 👍

Hocam o yöntem oyunun grafik ayarlarını ultraya çekmek tarzında bir şey mi yoksa daha farklı mı? Şöyle bir video buldum ki sanırsam bundan bahsettiniz.

Hayır oyun ayarı değil. Sadece çektiğin fotoğraf 4K oluyor ve tabii ki de daha iyi gözüküyor. Masaüstünde olması lazım geçince atarım şimdi laptoptayım.

Tamamdır sağ olasın hocam o zaman bu yöntemi de eliyorum. @8898 arkadaşınız dediği yöntemi de yapmaya çalışırım hocam 👍
1745433952791.webp

Denilen kodla ve oyun ayarları ile maksimum kalite bu kadar. 4k gözüküyor evet fakat öyle bariz bi fark yok.

Eki Görüntüle 143120

Denilen kodla ve oyun ayarları ile maksimum kalite bu kadar. 4k gözüküyor evet fakat öyle bariz bi fark yok.
Böyle bahsettiğiniz gibi oldu mu hocam? Kenar yumuşatma, gölge kalitesi, ölçekleme ve yansıma falan en yüksekte. Bahsettiğiniz fotoğraf ayarlarını da kullandım. Ama Steam üzerinden indirince fotoğrafın boyutu düşük ama Nvidia ile çekince büyük oluyor. Arada da bariz fark oluyor.

Dosya Ekleri

• 227300_434.webp
    227300_434.webp
    550,6 KB · Görüntüleme: 47
Böyle bahsettiğiniz gibi oldu mu hocam? Kenar yumuşatma, gölge kalitesi, ölçekleme ve yansıma falan en yüksekte.
Biraz daha uzaklas tırı içeri al asfalt az gozukecek. Dibindeymiş gibi bir izlenim yaratma arkaya gitme sınırın dolduysa kamerayı uzaklaştır biraz. Dediğim efektleri yaptın mı? Saatle falanda oyna.

Bahsettiğiniz fotoğraf ayarlarını da kullandım. Ama Steam üzerinden indirince fotoğrafın boyutu düşük ama NVIDIA ile çekince büyük oluyor. Arada da bariz fark oluyor.

Belgelere gir ETS 2 screenshots bölümünden fotoğrafa tıkla CTRL C CTRL v yap direk ne çıktıysa onu gosteriyor ben oyle attım sana.

Belgeler muhabbeti de hiç aklıma gelmemişti öğrendiğim iyi oldu 😀 Birde hocam bulunduğum yer manzara olarak çok iyi değil maalesef. Sizin dediğiniz renk ve güneş ayarı ile de oynadım tekrardan ortaya maksimum böyle bir şey çıkıyor.

Dosya Ekleri

• ets2_20250423_223054_00.webp
    ets2_20250423_223054_00.webp
    2,5 MB · Görüntüleme: 59
Belgeler muhabbeti de hiç aklıma gelmemişti öğrendiğim iyi oldu 😀 bir de hocam bulunduğum yer manzara olarak çok iyi değil maalesef. Sizin dediğiniz renk ve güneş ayarı ile de oynadım tekrardan ortaya maksimum böyle bir şey çıkıyor.

Yavaş yavaş olur. Dedigim gibi tırı oyle dibe sokarmış gibi cekme gerekirse uzaklastır.

Yavaş yavaş olur. Dedigim gibi tırı oyle dibe sokarmış gibi cekme gerekirse uzaklastır.
Ben sizi çok tutmayayım hocam. Tekrardan çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz harbiden. Emeğinize sağlık. İyi geceler dilerim 😁 Bu arada Discord sunucunuz varsa link atabilirsiniz. Katılırım baya sunucu listem dolu.

Ben sizi çok tutmayayım hocam. Tekrardan çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz harbiden. Emeğinize sağlık. İyi geceler dilerim 😁 Bu arada Discord sunucunuz varsa link atabilirsiniz. Katılırım bayağı sunucu listem dolu.

Atmak isterdim ama yasak :(

Attığım fotoğrafta kırmızı Scania'lar kısmında plakada yazan cümleyi Truckers MP vtcler üzerinden aratırsanız orada mevcut.