laucsbscrytesxd

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda ev taşıyoruz ve bu süreçte minik muhabbet kuşumuzu en az stres ve riskle yeni evimize nasıl nakledeceğimiz konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Taşınma esnasında hem yolculuk hem de evdeki karmaşa nedeniyle ürkmesini istemiyorum deneyimli arkadaşlardan veya benzer bir süreç atlatanlardan fikir almak istedim

Taşıma Kutusu vs. Kafes Yolculuk esnasında kendi kafesinde kalması mı daha güvenli yoksa özel havalandırmalı taşıma kutularından mı edinmeliyim?
Rüzgar ve Hava Akımı Yolculuk sırasında cereyanda kalmaması için nelere dikkat etmek gerekir? Kafesin üzerini hafif bir bezle kapatmak stresi azaltır mı?
Evdeki Karmaşa Eşyalar toplanırken ve nakliye yapılırken gürültüden etkilenmemesi için onu ne zaman ve nasıl bir ortama almalıyım?

Merhaba arkadaşlar,

Yakın zamanda ev taşıyoruz ve bu süreçte minik muhabbet kuşumuzu en az stres ve riskle yeni evimize nasıl nakledeceğimiz konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Taşınma esnasında hem yolculuk hem de evdeki karmaşa nedeniyle ürkmesini istemiyorum deneyimli arkadaşlardan veya benzer bir süreç atlatanlardan fikir almak istedim

Taşıma Kutusu vs. Kafes Yolculuk esnasında kendi kafesinde kalması mı daha güvenli yoksa özel havalandırmalı taşıma kutularından mı edinmeliyim?
Rüzgar ve Hava Akımı Yolculuk sırasında cereyanda kalmaması için nelere dikkat etmek gerekir? Kafesin üzerini hafif bir bezle kapatmak stresi azaltır mı?
Evdeki Karmaşa Eşyalar toplanırken ve nakliye yapılırken gürültüden etkilenmemesi için onu ne zaman ve nasıl bir ortama almalıyım?
Ben muhabbet kuşlarımla yolculuk yaparken kendi kafesinin üstüne az ışık geçiren ve nefes almalarına engel olmayan bez geçiriyordum ve yolculuktan sonra gayet sağlam oluyorlardı.

Ben muhabbet kuşumu sık sık yazlığa ve köyüme götürüyordum. (Konudan bağımsız bir şekilde öldü.) Götürürken stres yapmaması için kendi kafesiyle götürmen önemli. Suluğunu ve yemliğini etrafa dökülmeyecek şekilde ayarla. Başka hiçbir şeye ihtiyacın yok.

Ben ihtiyaç duymadım ama uzun yola gidenler genelde kafesin yarı boyunda olacak şekilde çevresini şeffaf streç ile sarıyorlar. Bu sıcakta gerek var mı bilmiyorum ama bunu yapanlar var.

Mümkünse kafes, kuşun seni rahat görebileceği bir yerde olsun, yeterli.

Son düzenleme: