Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Evangelion izledikten sonra biraz araştırma yaptım. Bütün markalar Evangelion collabrationlarında ya eva 01 (shinji) ya da eva 02 (asuka) yı kullanmış. Bunların temaları da mor ve kırmızı. Bayağı bir araştırdım fakat Eva - 00 (Rei Ayanami) temalı herhangi bir parça bulamadım. Neden bu karaktere yönelik parçalar çıkarılmadı acaba?

Son düzenleme:
Bana göre en akılda kalan ve öne çıkarılanlar bu ikisi olduğu için. Benim en sevdiğim animedir Evangelion ama hem fiyatları çok pahalı hem de tasarımları o kadar da iyi değil. Rog serisinin bazı parçaları çok güzel ama.

Bana göre en akılda kalan ve öne çıkarılanlar bu ikisi olduğu için. Benim en sevdiğim animedir evangelion ama hem fiyatları çok pahalı hem de tasarımları o kadar da iyi değil. ROG serisinin bazı parçaları çok güzel ama.

Normalde ben de kırmızı renginin hastasıyım. Normal setupım da kırmızı-siyahdır fakat markalardaki EVA-02 temasını hiç beğenemedim. Hem animedeki karakterin kişilik özellikleri olsun hem de parçaların genel görünüşü olsun bir türlü ısınamadım.

Normalde ben de kırmızı renginin hastasıyım. Normal setupım da kırmızı-siyahdır fakat markalardaki EVA-02 temasını hiç beğenemedim. Hem animedeki karakterin kişilik özellikleri olsun hem de parçaların genel görünüşü olsun bir türlü ısınamadım.
01'li anakart ve ekran kartı çok güzel ama 02 hem karakter hem tasarım olarak olmamış bence de.
1741035369172.webp

Kasa daha iyi olabilirmiş ama param olsa alırdım klavye, mouse ve kulaklık dışındakileri.