@erdym, çok emin olamadım bu model için internette olumlu yorum da çok, olumsuz da. Ben kapatmayacağım, yazıcıyı zaten A1 ile aynı fiyat ve A1 benim işimi görecek. Bu özellikleri ile avantajlı ama mobil uygulama desteği yok, Wi-Fi yok, kamera yok. Biraz fazla kırpılmış bir model gibi. Sorun yaşayanlarda var baya, kafam karıştı.
@erdym, çok emin olamadım bu model için internette olumlu yorum da çok, olumsuz da. Ben kapatmayacağım, yazıcıyı zaten A1 ile aynı fiyat ve A1 benim işimi görecek. Bu özellikleri ile avantajlı ama mobil uygulama desteği yok, Wi-Fi yok, kamera yok. Biraz fazla kırpılmış bir model gibi. Sorun yaşayanlarda var bayağı, kafam karıştı.
Mobil uygulama desteği var mainsail uygulamasıyla çalışabiliyor ayrıca Ethernet bağlantısı da destekliyor. Kit olarak alırsan zaten kamerayla geliyor lakin A1'in kamerası da Ultra iyi diyemeyiz. Ayrıca paket olarak alırsanda kamera fiyatına neredeyse 3kg Filament'de yanında geliyor.
@erdym, çok emin olamadım bu model için internette olumlu yorum da çok, olumsuz da. Ben kapatmayacağım, yazıcıyı zaten A1 ile aynı fiyat ve A1 benim işimi görecek. Bu özellikleri ile avantajlı ama mobil uygulama desteği yok, Wi-Fi yok, kamera yok. Biraz fazla kırpılmış bir model gibi. Sorun yaşayanlarda var bayağı, kafam karıştı.
Düşününce A1'de inanılmaz kırpılmış bir model aslında. Ayrıca mobil baskı olayı çok da iyi değil bence; özellikle Orca Bambu'ya göre çok daha iyi çünkü Bambu arayüzünü kullanırken Prusa özelliklerine erişebiliyorsun. Kısacası melez bir slicer.
Düşününce A1'de inanılmaz kırpılmış bir model aslında. Ayrıca mobil baskı olayı çok da iyi değil bence; özellikle Orca Bambu'ya göre çok daha iyi çünkü Bambu arayüzünü kullanırken Prusa özelliklerine erişebiliyorsun. Kısacası melez bir slicer.
Ben kendi modladığım yazıcıyı kullanıyorum lakin modeli merak ettikten sonra inceleme şansım oldu. Cihazın kafa yani hotend bölümü de oldukça kaliteli bir model. Aslında Flashforge'da oldukça bilinen bir marka sadece 3D yazıcılar ülkemizde niş sayılabileceğinden ülkemizde fazla bilinmiyor. Nintendo gibi düşünebilirsin biraz da.
Ayrıca ekstraları hesap ettiğimiz de zaten sadece filamentler 1600 TL gibi bir şey ediyor. Onu çıkarınca da yine uygun bir fiyat aslında üstelik kapalı bir yazıcınız olacak Petg'de bile warping azalacak.
@erdym, kapatmanın bana ne gibi bir avantajı olur? Ben A1 kullanırken bir eksikliğini hissetmedim; açık olmasının P1S kullandığımda ise bir faydasını görmedim.
Reddit'te araştırdım, herkes A1 Combo ile AD5X karşılaştırmasına AD5X diyor ama şöyle bir detay var: Aliexpress'te ABD için AD5X 260 dolarmış, A1 Combo ise 400 dolar.
Reddit'te iki yazıcıya sahip olanlar genellikle A1 demişler, özellikle Bambu ekosistemi çok övülmüş.
@erdym, kapatmanın bana ne gibi bir avantajı olur? Ben A1 kullanırken bir eksikliğini hissetmedim; açık olmasının p1s kullandığımda ise bir faydasını görmedim.
Reddit'te araştırdım, herkes A1 combo ile AD5X karşılaştırmasına AD5X diyor ama şöyle bir detay var: AliExpress'te ABD için AD5X 260 dolarmış, A1 combo ise 400 dolar.
Reddit'te iki yazıcıya sahip olanlar genellikle A1 demişler, özellikle bambu ekosistemi çok övülmüş.
Petg, abs ve asa basman çok daha rahat olur. Ekosistem dedikleri şeyi ben hala anlamadım telefon uygulaması ve hazır ayarlar dışı bir artısı yok ki hazır ayarlar doğru yapılmadıysa genelde berbat oluyor. Ayrıca orca sayesinde renkli baskıya hazır olan baskıları Makerworld'den indirirsen yine senin yazıcına rahatlıkla uyarlıyor zaten dediğim gibi melez bir slicer.