Batukoc99

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba,

Evimde odadan odaya lan kablosu ile bağlantı kurmak istiyorum. Şu şekil ürünler var, kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Herhangi bir hız kaybı olur mu? Yoksa direkt bağlantıyla aynı mı olur? Bilgi verebilecek olursa sevinirim.

1751447513674.webp

Neden uzun bir Ethernet kablosu almıyorsun ki?

Direkt olarak uzun kablo satın alabilirsin. Kenarlardan duvara yapıştırıp bağlaman daha iyi olur.

Arkadaşlar sebebi şu ki oturduğum evde kiracıyım duvar delmek vb istemiyorum veya kablonun evin içinde kötü bir görüntü oluşturmasını da istemiyorum bu ürün yanlış anlaşılmış olabilir ürünün olayı şu mesela modem oturma odasında oraya bunu prize takıp alttaki lan kablosu girişine bir Ethernet takıp diğer ucunu da modeme takıyorsun sonra bilgisayarın olduğu odaya da diğer ürünü takıp gene altaki lan yerine lan takıp onu PC'ye takıyorsu nböylelikle hiçbir kötü görüntü ve kablo kirliliği olmadan duvarın içinden lan ı iletmiş oluyorsun bu sebeple bunu kullanmak istiyorum sadece lan ile direkt bağlantı gibi performans verir mi ondan şüpheliyim.

Eski bir modelini yıllardır kullanıyorum. Hız veya ping sorunu yapmadı.

Amazon

Bahsettiğim gibi aynı ürün değil hatta kullanım amacı tamamen farklı yanıtın için teşekkürler.

O zaman daire tesisatını kullanarak interneti getiremezsiniz o odaya, mecbur dışarıdan gelecek, aynı sıkıntı bende de var 25 metre kablo çektim yukarıdan.

Powerline sistemi evinizin elektrik altyapısı iyi ise kullanılabilir. İnterneti hangi amaçlar için kullanıyorsunuz? Flat ethernet kablolarına bakabilirsiniz. İnce oldukları için kolayca gizlenebiliyorlar ve kaba durmuyorlar.

İnce kablo kanalı ile güzelce gizleyebilirsin aslında işleyerek kabloyu. Delik kısmına da, yine resim paylaştım onunla kapatıp güzel bir görüntü oluşturabilirsin.

mutlusan-10x8-mm-yapiskan-bantli-kablo-kanali-marketcikcom-1.webp

61gmMhR8fGL._UF1000,1000_QL80_.webp

Son düzenleyen: Moderatör: