Yıllar öncesinde akrabama önermiştim powerline ı ve binaları o tarihte bile eski olmasına rağmen bir sıkıntı yaşamamışlardı. Şuan ben de powerline özelliğine sahip bir mesh kullanıyorum (rekabetçi oyunlar oynuyorum) ve gayet memnunum. Bulunduğunuz apartmanın elektrik altyapısı önemli. İadesi kolay olan bir satıcıdan alıp denemeniz sizin için en mantıklısı olacaktır.

O zaman daire tesisatını kullanarak interneti getiremezsiniz o odaya, mecbur dışarıdan gelecek, aynı sıkıntı bende de var 25 metre kablo çektim yukarıdan.

Üzdü :(

PowerLine sistemi evinizin elektrik altyapısı iyi ise kullanılabilir. İnterneti hangi amaçlar için kullanıyorsunuz? Flat Ethernet kablolarına bakabilirsiniz. İnce oldukları için kolayca gizlenebiliyorlar ve kaba durmuyorlar.

1 gigabit internetim var ve hiç kayıp vermek istemiyorum bilgisayara aktarırken, flat Ethernet mantıklı olabilir.

İnce kablo kanalı ile güzelce gizleyebilirsin aslında işleyerek kabloyu. Delik kısmına da, yine resim paylaştım onunla kapatıp güzel bir görüntü oluşturabilirsin.

Eki Görüntüle 159734

Eki Görüntüle 159735

Bahsettiğin ürünlerin linki var mı ilkini kablo kanalı yazarak bulabilirim de 2. ürünü ilk defa görüyorum.

Yanıtlarınız için teşekkürler.

Yıllar öncesinde akrabama önermiştim PowerLine'ı ve binaları o tarihte bile eski olmasına rağmen bir sıkıntı yaşamamışlardı. Şu an ben de PowerLine özelliğine sahip bir mesh kullanıyorum (rekabetçi oyunlar oynuyorum) ve gayet memnunum. Bulunduğunuz apartmanın elektrik altyapısı önemli. İadesi kolay olan bir satıcıdan alıp denemeniz sizin için en mantıklısı olacaktır.

Çok teşekkürler deneyimini paylaştığın için.

Bu attıklarım örnek, sen delik tapasını istediğin renkte alabilirsin. Çirkin bir görüntü oluşturmaz.

Nalburlarda bile bulunabilir ya da Koçtaş gibi yerlerde.

Kablo deliği kapağı, ya da kablo deliği tapası olarak aratabilirsin.

Kablo kanalı.

Delik tapası.

Delik tapası bulamazsan hoşuna giden, macun var özel bunu alıp yine delik ektrafını kapatabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör: