Evde odadan odaya Ethernet kablosuyla bağlantı nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batukoc99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 300
  • Etiketler Etiketler
    bağlantı
Yıllar öncesinde akrabama önermiştim powerline ı ve binaları o tarihte bile eski olmasına rağmen bir sıkıntı yaşamamışlardı. Şuan ben de powerline özelliğine sahip bir mesh kullanıyorum (rekabetçi oyunlar oynuyorum) ve gayet memnunum. Bulunduğunuz apartmanın elektrik altyapısı önemli. İadesi kolay olan bir satıcıdan alıp denemeniz sizin için en mantıklısı olacaktır.

O zaman daire tesisatını kullanarak interneti getiremezsiniz o odaya, mecbur dışarıdan gelecek, aynı sıkıntı bende de var 25 metre kablo çektim yukarıdan.

Üzdü

1 gigabit internetim var ve hiç kayıp vermek istemiyorum bilgisayara aktarırken, flat Ethernet mantıklı olabilir.

Bahsettiğin ürünlerin linki var mı ilkini kablo kanalı yazarak bulabilirim de 2. ürünü ilk defa görüyorum.

Yanıtlarınız için teşekkürler.

Çok teşekkürler deneyimini paylaştığın için.

Bu attıklarım örnek, sen delik tapasını istediğin renkte alabilirsin. Çirkin bir görüntü oluşturmaz.

Nalburlarda bile bulunabilir ya da Koçtaş gibi yerlerde.

Kablo deliği kapağı, ya da kablo deliği tapası olarak aratabilirsin.

Kablo kanalı.

Delik tapası.

Delik tapası bulamazsan hoşuna giden, macun var özel bunu alıp yine delik ektrafını kapatabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…