Evde sabun paketleme işi veren sabun firması dolandırıcı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Şahin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet etseniz de hiçbir şey çıkmaz. Bunlar çete oluyor genelde ve kendilerine ait ne IBAN ne telefon ne de başka bir şey kullanıyorlar. Hepsi farklı kişinin üzerine oluyor. Örneğin IBAN kiralıyorlar, telefonu da başka kişinin üzerine açıyorlar. Bir ara arkadaşım dolandırılmıştı. Şikayet etti. İletişime geçtiği telefon numarası, vefat eden 70 yaşındaki bir Afgana aitmiş. Anlayacağınız bunları bulmak zor. Paranın üstüne soğuk bardak su içeceksiniz.

Nasıl şikayet edebilirim bunları.
Uğraştığınıza değmiyor, benzer bir şeyi yaşadığımda numaranın Suriyeli birine ait olduğunu öğrenmiştim.

Belki bir umut şunu deneyebilirsiniz, "bankadaki borcu ödemem gerek ki size para gönderebileyim, bana paramı geri gönderirseniz ben de borcumu ödeyip size gerekli ödemeyi yapayım" gibi bir şeyler uydurun. En azından verdiğinizi geri almaya çalışın.

450 TL gitti sadece

Bu insanların işi gücü yok mu ya?

@Şahin, @Barış'ın dediği gibi en azından parayı kurtarmaya çalışın.

Bu insanların işi gücü yok mu ya?

Günde 10 kişi yazsa, 10 kişiden para koparsa 450x10=4.500 TL. Taş attı da kolumu yoruldu? Ben 10 kişinin yazdığını söyledim. Belki de daha fazladır. IBAN kiraladığı kişiye de paranın %10'unu verir. Geriye kalan 4 bin TL de ona kalır.

Bu insanları yakalayıp hoplata zıplata... .

Açıklama kısmına kapora yazdım kaporayı geri at yoksa şikayet ederim dersem bir faydası olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıklama kısmına kapora yazdım kaporayı geri at yoksa şikayet ederim dersem bir faydası olur mu?

Olmaz hocam o attığınız hesap rastgele kiralanmış hesap oluyor. Masum gibi davranıp acındırın belki insafa gelip atar.

Ana avrat sövdün de ne oldu? Eline ne geçti? Parayı atası varsa da atmaz şu saatten sonra. 450 TL'lik küfür etmiş gibi varsay, bir posta daha küfret.

Ana avrat sövdün de ne oldu? Eline ne geçti? Parayı atası varsa da atmaz şu saatten sonra. 450 TL'lik küfür etmiş gibi varsay, bir posta daha küfret.
Parayı neden gerı atsın adam dolandırcı zaten, ben 4k atmaktan kurtulmuşum atacaktım çünkü. Baktım, hadi sızı beklıyorum deyıp duruyor oradan işkillendim size konu açtım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…