- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Lemrado
Uzman
Ben ayırt ederim böyle şeyleri kolay kolay fırsat vermem böylelerine hatta bir kere böyle bir dolandırıcıyı dolandırıp ondan aldığım parayı SMA hastası bir çocuğa bağışlamıştım. Ama maalesef bu adilere inanan insanlar var, o yüzden hiç bitmeyecekler...@Lemrado, bedava peynirin fare kapanında olduğunu bilerek yolunuza devam edeceksiniz. Başka yolu yok.
Lemrado
Uzman
Hayır dolandırılmadım, bildiğim sağlam bir kaynak üzerinden gönderdim ayrıca ben kesin tedavi gibi bir şeye bağış yapmadım sadece ilaçlarını alabilmesi için yapılan bir bağıştı.@Lemrado, benim düşünceme göre SMA hastasına bağış yaparak yine dolandırılmışsınız. Açıkçası SMA hastalarına güvenmiyorum ve SMA hastalığının kesin tedavisi yok.
Tasarımcı Dayı mı?@16946, bir tane sakallı erkek YouTuber'da çekiyordu. Tasarımcıyla başlayan adı vardı, aklıma gelmedi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece_Emir
Uzman
Aşağıdaki görselden iş aldım evde sabun paketleyeceğim. 450 TL kapora attım ilk. Şimdide kargo parası 3800 TL istiyorlar. İş bitiminde geri ödecek. Güvence olarak da e-Devlet'ten sorgulatabilirsiniz dediler ve sorgulattım görseldeki şey çıkıyor. Bu görsel dolandırıcı olmadıklarını anlamak için yeterli mi?
Eki Görüntüle 146097
Hocam onların verdiği belgenin aynısını ben de size atabilirim şu an istediğiniz işten zor bir şey değil ki o küçük bir araştırma ile bulunabilecek bir şey.
Açıklama kısmına kapora yazdım kaporayı geri at yoksa şikayet ederim dersem bir faydası olur mu?
Hocam biraz geç oldu ama neyse yazayım o parayı gözden çıkarın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-