Selam, birkaç ayda 85 kilodan 72 kiloya düştüm; lâkin bunu yaparken bir hata yaptım ve arkadaşlarla biraz Fast Food'u abarttım. Bunun sonucunda biraz göbekte ve bacakta yağ oluştu. Bunu evde nasıl yakabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Tekrar o hatayı yapmayarak dostum. Bu arada çok hızlı vermişsin büyük ihtimalle kastan yakıp skinny fat hale geldin.Selam, birkaç ayda 85 kilodan 72 kiloya düştüm; lâkin bunu yaparken bir hata yaptım ve arkadaşlarla biraz Fast Food'u abarttım. Bunun sonucunda biraz göbekte ve bacakta yağ oluştu. Bunu evde nasıl yakabilirim?
Spor yap? Bir adet dambıl setine bakar.
Bayadir kestim, yemiyorum. Günde en az 20K adım atarak yakmaya çalışıyordum. 20'sinde spora yazılacağım.Tekrar o hatayı yapmayarak dostum. Bu arada çok hızlı vermişsin büyük ihtimalle kastan yakıp skinny fat hale geldin.
Salona yazılacaksan zaten sorunu çözersin. Sadece başlangıçta hızlı sonuç almak için kendin fazla yıpratma. Keyif almaya çalış. İşkenceye dönüştürme. Sürdürülebilir seviyelerde tutmaya çalış. Yani alışkanlık haline getirmeye çalış. Salona gidince tartı değil vücut ölçüleri daha önemli oluyor. Tartı yanıltıcı olabiliyor bazen.
Salona gidemesen de evde yapabilirsin. Tek gereken şey yapma isteğinin içinde olması. Ben Focus T25 ile günde 25 dk yaparak kilolarımı vermiştim. Hızlı kilo verme odaklı ama sonrasında tabi daha yavaş ama direnç egzersizleri gerekiyor. Tabi bu konuda salon daha iyi.
Olay sadece kilo vermek değil. Başta tabi fit olmak. Yani yağ oranını düşürüp kas oranını arttırmak. Sonrasında sağlık amaçlı devam etmesi.
Spor aslında çok yönlü. Güçlü esnek ve kondisyonlu olmaya çalışmak en ideali gibi geliyor bana. Ama o çok yönlü çalışmayı düzenli hale getirmek işin en zoru olsa gerek. Bazı dönemler ufak aralar verilebilir hatta bunun sağlıklı olduğunu da düşünüyorum ama fazla ara vermeden yine devam etmeye çalışmak lazım.
Hatta seviyorsan fitness değil iyi bir dövüş okulu daha iyi bile olabilir. Hem fit hem kendini savunma amaçlı, özgüven arttırıcı bir şey olabilir.
Focus T25'in örnek günlerinden biri. Vay be ne kadar çok yaptım şunu. İnanılmaz bağımlılık yapıcı bir ev egzersiz programıydı. Bacak günü videosu bu. Bacaklar yanıyor
En sağdaki abla hareketlerin kolay versiyonunu yapıyor.
Salona gidemesen de evde yapabilirsin. Tek gereken şey yapma isteğinin içinde olması. Ben Focus T25 ile günde 25 dk yaparak kilolarımı vermiştim. Hızlı kilo verme odaklı ama sonrasında tabi daha yavaş ama direnç egzersizleri gerekiyor. Tabi bu konuda salon daha iyi.
Olay sadece kilo vermek değil. Başta tabi fit olmak. Yani yağ oranını düşürüp kas oranını arttırmak. Sonrasında sağlık amaçlı devam etmesi.
Spor aslında çok yönlü. Güçlü esnek ve kondisyonlu olmaya çalışmak en ideali gibi geliyor bana. Ama o çok yönlü çalışmayı düzenli hale getirmek işin en zoru olsa gerek. Bazı dönemler ufak aralar verilebilir hatta bunun sağlıklı olduğunu da düşünüyorum ama fazla ara vermeden yine devam etmeye çalışmak lazım.
Hatta seviyorsan fitness değil iyi bir dövüş okulu daha iyi bile olabilir. Hem fit hem kendini savunma amaçlı, özgüven arttırıcı bir şey olabilir.
Focus T25'in örnek günlerinden biri. Vay be ne kadar çok yaptım şunu. İnanılmaz bağımlılık yapıcı bir ev egzersiz programıydı. Bacak günü videosu bu. Bacaklar yanıyor