Merhaba, evde çok fazla boş vaktim oluyor. Hem kendimi oyalamak hem cinsel düşüncelerimi azaltıp vaktimi verimli kullanmak adına evde yapabileceğim hobi önerilerine ihtiyacım var. İlgi alanlarımı henüz tam keşfedemedim, önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, evde çok fazla boş vaktim oluyor. Hem kendimi oyalamak hem cinsel düşüncelerimi azaltıp vaktimi verimli kullanmak adına evde yapabileceğim hobi önerilerine ihtiyacım var. İlgi alanlarımı henüz tam keşfedemedim, önerilerinizi bekliyorum.
Kahve hobisine başlayabilirsin. Öğrenip otomatiğe bağladıktan sonra her gün çok vakit harcatmıyor ama ilk başladığım günlerde her gün saatlerce araştırma yapmıştım. Kahve konusunda ekipmanlar, reçeteler, çekirdekler falan derken deneyecek çook fazla şey var.
Calisthenics yapabilirsin hem spor yapmış olursun hem de eğlenceli amuda kalkma gibi hareketler ilgini çekebilir. Seversen barfiks barı da alabilirsin.
Kahve hobisine başlayabilirsin. Öğrenip otomatiğe bağladıktan sonra her gün çok vakit harcatmıyor ama ilk başladığım günlerde her gün saatlerce araştırma yapmıştım. Kahve konusunda ekipmanlar, reçeteler, çekirdekler falan derken deneyecek çok fazla şey var.