Malum, YKS'ye hazırlanıyorum. Gün boyu ders yapıyorum neredeyse fakat ödül olarak yapabileceğim hiçbir şey yok. Doğal olarak saçma sapan şeylere yöneliyorum. Aktivite önerir misiniz? YouTube kanalı olur, spor olur, Clash Royale tarzı 5 dakika gir çık oyun olur.

Malum, YKS'ye hazırlanıyorum. Gün boyu ders yapıyorum neredeyse fakat ödül olarak yapabileceğim hiçbir şey yok. Doğal olarak saçma sapan şeylere yöneliyorum. Aktivite önerir misiniz? YouTube kanalı olur, spor olur, Clash Royale tarzı 5 dakika gir çık oyun olur.
Şarkı dinle hobilerinle ilgilen bir enstürman çal ama bilmiyorsan sınav dönemi bulaşma derim.

Hayır maalesef.

Müzik dinlemek istemiyorum hocam. Kafamı bulandırıyor maalesef.
Anladım hocam genel olarak bir hobinizi kullanın örneğin 100 soruda 30dk oyun gibi gibi ya da 50 paragraf 20dk oyun falan yapın mesela (süreleri ve soruları değiştirebilirsiniz).

Kitap oku, bir şeyler araştır. Mesela şunun gibi çok yazım var ama paylaşmıyorum, hobi gibi zevk veriyor.

Kitap oku, bir şeyler araştır. Mesela şunun gibi çok yazım var ama paylaşmıyorum, hobi gibi zevk veriyor.

Dersten çıkıp tekrar ders mi yapsın yani? Kafasını dağıtması için bir hobi lazım.

Gel Blaster alabilirsiniz, Trendyol'da 2000 civarı 3000 mermi ise 299 TL'ye satılıyor. Stres atmak için balkonunuza 160 bir hedef satın alabilirsiniz, arka balkondan rastgele sıksanız bile eğlenceli.

Youtube kanalı olarak Tolga Turan'ı önerebilirim güzel konsepti var. Çerezlik oyun olarak ise Walk Master, Block Blast öneririm.