Astro.PR

Gelişen
Merhaba, evde çok fazla boş vaktim oluyor. Hem kendimi oyalamak hem cinsel düşüncelerimi azaltıp vaktimi verimli kullanmak adına evde yapabileceğim hobi önerilerine ihtiyacım var. İlgi alanlarımı henüz tam keşfedemedim, önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, evde çok fazla boş vaktim oluyor. Hem kendimi oyalamak hem cinsel düşüncelerimi azaltıp vaktimi verimli kullanmak adına evde yapabileceğim hobi önerilerine ihtiyacım var. İlgi alanlarımı henüz tam keşfedemedim, önerilerinizi bekliyorum.

Metin2 oyna, dünyanın en iyi boş vakit öldürme oyunu. Kafanı çalıştırırsan para da kazanırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fotoblock kullanarak planör uçak yapabilirsin. Başta düz uçsun daha sonra lastik motor elektrikli motor turbojet diye gidersin.

Kahve hobisine başlayabilirsin. Öğrenip otomatiğe bağladıktan sonra her gün çok vakit harcatmıyor ama ilk başladığım günlerde her gün saatlerce araştırma yapmıştım. Kahve konusunda ekipmanlar, reçeteler, çekirdekler falan derken deneyecek çook fazla şey var.

Metin2 oyna, dünyanın en iyi boş vakit öldürme oyunu. Kafanı çalıştırırsan para da kazanırsın.
Verimli vakit demiş Metin2 demişsiniz hocam.

Calisthenics yapabilirsin hem spor yapmış olursun hem de eğlenceli amuda kalkma gibi hareketler ilgini çekebilir. Seversen barfiks barı da alabilirsin.

Yazılım öğrenebilirsin hocam, artık AI araçları da çok yaygınlaştı nispeten daha kolay öğrenebilirsin.

Kahve hobisine başlayabilirsin. Öğrenip otomatiğe bağladıktan sonra her gün çok vakit harcatmıyor ama ilk başladığım günlerde her gün saatlerce araştırma yapmıştım. Kahve konusunda ekipmanlar, reçeteler, çekirdekler falan derken deneyecek çok fazla şey var.

Verimli vakit demiş Metin2 demişsiniz hocam.

Ben Metin2 oynayarak gayet verimli vakit geçirebiliyorum belki ona da iyi gelir diye dedim.