15 yaşındayım, yaza doğru spor salonuna gideceğim ama şimdilik evde biraz temel şeylerle başlamak istiyorum. Öyle çok bir vücut kas falan hedefim yok, sadece biraz derli toplu durup, biraz da kaslarımın gücünü artırmak istiyorum. Şuanda 6 şınav ve 15-20 mekik çekebiliyorum. Mekik sayısı idare eder gibi ama şınavları nasıl artırabilirim? Barfix çubuğum ve 2 tane 5 kiloluk ağırlığım var.

Şınav, mekik, pull up, chin up ve diz çekme gibi hareketler deneyebilirsin. Pull up yapmanı kesinlikle öneririm bu arada. Hiç yapamazsan chin up ve barda asılı kalma ile başla yavaş yavaş pull up yapmaya geçersin. 5 tane falan yapabildiğinde direkt pull up ile ilerlersin.

Şınav, mekik, pull up, chin up ve diz çekme gibi hareketler deneyebilirsin. Pull up yapmanı kesinlikle öneririm bu arada. Hiç yapamazsan chin up ve barda asılı kalma ile başla yavaş yavaş pull up yapmaya geçersin. 5 tane falan yapabildiğinde direkt pull up ile ilerlersin.
Hocam işte bende şınavımı geliştirmeye çalışıyorum aslında. Barfix olayında şuanlık sadece az bir şey kendimi kaldırabiliyorum.