Örgü dışında başka kurtarış yok mu sizce, mukavva kartondan bıçak yapmıştım ve boyamıştım el yeteneği var sanırım bende biraz.
Yani o bıçak türleri bizim burada satıyor. Başka kurtarışlar var fakat örgü çok tutuyor.

Al sat yapın bilgisayarı bitpazarından alırsınız bende al sat yatım 7K param var şu an biriktirip iPhone 13 alacağım nasipse al sat yapmanı öneririm.
Arkadaş evde yapacağım demiş.

Instagram hesabını buyutebilirsem çok iyi olacak ondan gelir artar, tespih ve bilezik yaparım, boncuk bol var.

Yani o bıçak türleri bizim burada satıyor. Başka kurtarışlar var fakat örgü çok tutuyor.

Arkadaş evde yapacağım demiş.

Örgü öğrenirsem anahtarlık satarım yapıp, viral olan şeylerden ve gelen isteklerden belki o tutar ama lif falan öremem.

Şu iki seçenek kurtarır gibime geliyor.

Şimdilik sağolun varolun belki aklıma farklı fikirde gelir ama ikisinide denerim. İyi akşamlar.

Herkes iyi niyetli konuşmuş anlıyorum ama gerçeklerden de konuşmak lazım. Bilgisayarı öyle ufak tefek evden yaptığın şeylerle anca bir 10 seneye toplarsın. Gerçekçi iki tane ihtimal veriyorum ya babandan isteyip halledeceksin ya da çalışıp alacaksın.

Herkes iyi niyetli konuşmuş anlıyorum ama gerçeklerden de konuşmak lazım. Bilgisayarı öyle ufak tefek evden yaptığın şeylerle anca bir 10 seneye toplarsın. Gerçekçi iki tane ihtimal veriyorum ya babandan isteyip halledeceksin ya da çalışıp alacaksın.
Çalışmak en mantıklısı gibi geldi. Ailesi izin veriyorsa.

Çalışmak en mantıklısı gibi geldi. Ailesi izin veriyorsa.
O yaşta çalışılmasını pek mantıklı bulmuyorum, normal şartlarda benim fikrimce 20 yaşına kadar kimse çalışmamalı. Yasal olarak ise 18 yaşına kadar zaten normalde çalıştırılması yasak, şuan çalışırsa patron uyanık çıkarsa çocuğu sömürür. Babasının maddi durumunu bilmek lazım, memur felansa iyi kötü halledilir.