Evden çalışmak için meslek önerileri

Tavsiyeleriniz için teşekkürler 3D modelden kasıt nasıl bir iş yapıyorsunuz kısaca rica etsem özetler misiniz?

Tavsiyeleriniz için teşekkürler 3D modelden kasıt nasıl bir iş yapıyorsunuz kısaca rica etsem özetler misiniz?
3D modelleme yolculuğuma 12 yaşımda Blender programı ile başladım. 15-16 yaşlarıma geldiğimde, Ayasofya ve Kız Kulesi gibi karmaşık yapıları game-ready durumda modelleyebilecek düzeyde bir 3D modelleme deneyimine ulaşmıştım. 17 yaşında Rhinoceros ve ZBrush programlarını öğrenerek uzmanlık alanımı 3D takı tasarımına yönelttim (Şuanda 23 yaşındayım). Bu alanda tasarladığım modeller, wax printerlar aracılığıyla üretilip altın veya gümüş dökümle son halini almaktadır. Takı tasarımı genellikle bir ofis veya imalathanede çalışmayı gerektirse de, yeterli deneyim ve güçlü bir profesyonel ağ (network) oluşturulduğunda, freelance olarak evde çalışarak güzel gelir elde etmek mümkündür. Şu anda kendi kurduğum takı tasarım ofisimde, ekibimdeki diğer tasarımcılarla birlikte takı imalatçılarına özel 3D modelleme hizmeti sunuyoruz. Aynı zamanda render, animasyon ve katalog tasarımı gibi görselleştirme ihtiyaçlarını da karşılıyoruz.

Deneyim gerektiren zor bir iştir ancak güzel ve rahat bir iş, laptopumun olduğu her yerde çalışabilirim.

Mailiniz ve zamanınız var ise ufak bi iletişime geçebilir miyim sizinle?

Bionluk, Shopier gibi sitelerde freelancer olarak çalışabilirsin. LinkedIn'da da uzaktan olarak çalışabileceğin iş ilanları var hocam.

Kolay gelsin hocam. Arkadaşında dediği gibi 2 yıllık bir yazılım bölümü okumak yeterli oluyor mu bahsettiğiniz işler için? Yani önlisans diploması yeterli midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…