Sultan Papagani.

Sultan papagani yemi yer. Gidin petshoptan alin. Hasta gibi ayrica.

Binadakilere sorun kacan kusu olan var mi?

Bakacaksaniz duzgun bakin bakamayacaksan da duzgun bakacak birine verin. Kolay is degil onlara bakmak. Eger Ankara da iseniz ben alabilirim sizden. Cok kus baktim. Şu an da hala evde kusum var.

Eger kendiniz bakacaksaniz buyuk bir kafes alin. Suluk alin. Kafes boyali olmasin.

Bu kuşlar cidden kolay eğitilebilen ve zeki türler. Bakımı da masraflı değil, zor değil.

Eğer bakacaksanız her gün ilgi verin ve gündelik oturduğunuz odada dursun.
Bakabilirim kuşa sorun değil hocam imkanlarım var.
Sultan Papagani.

Bakacaksaniz duzgun bakin bakamayacaksan da duzgun bakacak birine verin. Kolay is degil onlara bakmak. Eger Ankara da iseniz ben alabilirim sizden. Cok kus baktim. Şu an da hala evde kusum var.

Eger kendiniz bakacaksaniz buyuk bir kafes alin. Suluk alin. Kafes boyali olmasin.
Soracağım hocam bulabilirsem vermek isterim. Dediğim gibi bakabilecek imkanım var yakınlarımdan kuş bakanlar var kafes temin edeceğim. Ankara'da değilim maalesef.

Sultan Papagani.

Şu an Sultan Papağanları için hava soğuk. Soğuk algınlığı olmuş olabilir, en iyi ihtimalle sadece üşümüştür.

Bakabilirim kuşa sorun değil hocam imkanlarım var.

Soracağım hocam bulabilirsem vermek isterim. Dediğim gibi bakabilecek imkanım var yakınlarımdan kuş bakanlar var kafes temin edeceğim. Ankara'da değilim maalesef.

O zaman yakinlarinizdan guvendiginiz kisiye verin ya da YT'dan kusun turu ile ilgili bir suru video izleyin ve guzel sekilde bakin kusa. Kapiniza gelip o kus benim diyene de hemen inanmayin.

Sultan papaganlari hakkinda cok biulgim olmasa da sanirim erkek.

O zaman yakinlarinizdan guvendiginiz kisiye verin ya da YT'dan kusun turu ile ilgili bir suru video izleyin ve guzel sekilde bakin kusa. Kapiniza gelip o kus benim diyene de hemen inanmayin.

Yok hocam, bu dişi. Erkek sultan papağanlarının yanaklarındaki kırmızılar daha büyük ve canlı olurlar.

Ayrıca daha yaşı küçük. Gagası pembe.

Bakarız hocam sorun değil annem ve küçük kardeşim bakabilirler baya sevdiler kuşu.
Yok hocam, bu dişi. Erkek sultan papağanlarının yanaklarındaki kırmızılar daha büyük ve canlı olurlar.

Ayrıca daha yaşı küçük. Gagası pembe.
Cinsiyeti kız değil mi eminiz? Nasıl anlayabiliyoruz fotoğrafını çekeyim oranın.