EDCrasher 27 Üstün Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 436 Çözümler 2 Beğeniler 274 Yer Batman 19 Ekim 2024 #31 kopkeliekmek dedi: Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor baya baya. Bakalım Genişletmek için tıkla... Gagaları ile çekirdeği kabuğundan çok iyi ayırıyorlar ben en çok ona hayret ediyorum.
kopkeliekmek dedi: Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor baya baya. Bakalım Genişletmek için tıkla... Gagaları ile çekirdeği kabuğundan çok iyi ayırıyorlar ben en çok ona hayret ediyorum.
HDDKullanıyorum 60 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.623 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.652 Yer İstanbul 19 Ekim 2024 #32 Kıskandım bu şansı.
KS KS kopkeliekmek Uzman Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 35 19 Ekim 2024 #33 EDCrasher dedi: Gagaları ile çekirdeği kabuğundan çok iyi ayırıyorlar ben en çok ona hayret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende hayret ettim. Baya baya insandan daha iyi.
EDCrasher dedi: Gagaları ile çekirdeği kabuğundan çok iyi ayırıyorlar ben en çok ona hayret ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet bende hayret ettim. Baya baya insandan daha iyi.
Hamza Ensar Sağlam 60 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.163 Çözümler 9 Beğeniler 3.891 19 Ekim 2024 #34 kopkeliekmek dedi: Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor baya baya. Bakalım Genişletmek için tıkla... Çok vermeyin yağlanma yapar. Kuşu kafesine aldığınızda en az 1 hafta kafesten çıkartmayın ve üstüne gelmeyin ortama alışır.
kopkeliekmek dedi: Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor baya baya. Bakalım Genişletmek için tıkla... Çok vermeyin yağlanma yapar. Kuşu kafesine aldığınızda en az 1 hafta kafesten çıkartmayın ve üstüne gelmeyin ortama alışır.
S SoldierBoyBabam Üstün Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1.078 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.412 Yer Afyonkarahisar 19 Ekim 2024 #35 Nasıl sahiplendiyse adam profil fotoğrafı yapmış.
xapder 60 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 844 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 817 19 Ekim 2024 #36 kopkeliekmek dedi: Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor bayağı bayağı. Bakalım Genişletmek için tıkla... Fotograf atar misiniz? Merak ettim.
kopkeliekmek dedi: Tuz yok hocam. Çekirdeği çok sevdi bağırmayı kesti yiyor bayağı bayağı. Bakalım Genişletmek için tıkla... Fotograf atar misiniz? Merak ettim.
KS KS kopkeliekmek Uzman Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 45 Beğeniler 35 20 Ekim 2024 #37 xapder dedi: Fotograf atar misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Mesajı dün görseydim keşke koltuk olduğu gibi çekirdek olmuştu hocam. Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok vermeyin yağlanma yapar. Kuşu kafesine aldığınızda en az 1 hafta kafesten çıkartmayın ve üstüne gelmeyin ortama alışır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
xapder dedi: Fotograf atar misiniz? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Mesajı dün görseydim keşke koltuk olduğu gibi çekirdek olmuştu hocam. Hamza Ensar Sağlam dedi: Çok vermeyin yağlanma yapar. Kuşu kafesine aldığınızda en az 1 hafta kafesten çıkartmayın ve üstüne gelmeyin ortama alışır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam.
1 1538 Üstün Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 2.060 Makaleler 7 Çözümler 10 Beğeniler 5.833 27 Ekim 2024 #38 İnterneti gezin, sokaklara bakın bölgenizde kayıp ilanı varsa sahibine ulaştırın kuşu... Bulamadıysanız ailenizin yeni ferdi hayırlı olsun.
İnterneti gezin, sokaklara bakın bölgenizde kayıp ilanı varsa sahibine ulaştırın kuşu... Bulamadıysanız ailenizin yeni ferdi hayırlı olsun.