Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ferhat29

Çalışkan
  • Anakart: ASUS Prime A520M-K
  • İşlemci: Ryzen 5 5600
  • Ekran Kartı: Galax RTX 4060 Ti
  • İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Dün, evin 1 kilometre yakınına bilgisayarım kapalıyken yıldırım düştü, ondan sonra dün ve bugün bilgiayarımda normal gezinirken kendini resetlemeye başladı. Hata kodunun sonunda memoryli bir şeyler yazıyordu, "0xbe" kodu gibi bir hata kodu gördüm.

Minidump dosyasını bu Google Drive linkine yükledim:

https://drive.google.com/drive/folders/1CT4vNrt7jBmY2qdPrTDyKNNyPEJkZFfB?usp=drive_link

Çözüm
Attığınız 4 minidump dosyasının 3'ünde "BEDaisy.sys" hatası gözükmekte. Bu hata, BattlEye anti-hile yazılımı kaynaklı. Geriye kalan 1 minidump dosyasında ise "VGK.sys" hatası gözükmekte. Bu hata da Vanguard anti-hile yazılımı kaynaklı.

Vanguard'ı ve BattlEye'ı silip baştan yükleyin. Win + R yapıp %appdata% ve %programdata% dosyalarına girin. Eğer oralarda da kalıntılar varsa, onları da temizleyin.
  • Anakart: ASUS Prime A520M-K
  • İşlemci: Ryzen 5 5600.
  • Ekran kartı: Galax RTX 4060 Ti.
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.

Dün, evin 1 kilometre yakınına bilgisayarım kapalıyken yıldırım düştü, ondan sonra dün ve bugün bilgiayarımda normal gezinirken kendini resetlemeye başladı. Hata kodunun sonunda Memory'li bir şeyler yazıyordu, "0xbe" kodu gibi bir hata kodu gördüm.

Minidump dosyasını bu Google Drive linkine yükledim:

https://drive.google.com/drive/folders/1CT4vNrt7jBmY2qdPrTDyKNNyPEJkZFfB?usp=drive_link

Her şey olabilir PSU RAM anakart uzman bir bilgisayarciya gostermen iyi olur ve gucu kes bilgisayardan icindeki enerji gitsin.

Artı -1 Eksi
Attığınız 4 minidump dosyasının 3'ünde "BEDaisy.sys" hatası gözükmekte. Bu hata, BattlEye anti-hile yazılımı kaynaklı. Geriye kalan 1 minidump dosyasında ise "VGK.sys" hatası gözükmekte. Bu hata da Vanguard anti-hile yazılımı kaynaklı.

Vanguard'ı ve BattlEye'ı silip baştan yükleyin. Win + R yapıp %appdata% ve %programdata% dosyalarına girin. Eğer oralarda da kalıntılar varsa, onları da temizleyin.

Çözüm

Dediklerinizi yaptım, yarın tekrar deneyeceğim duruma göre tekrar cevaplayacağım.