Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Şu anda Las Vegas, Nevada'da canlı olarak turnuva devam etmekte.
Sıkılmıştım gece gece, iyi oldu.
Aaron
Becerikli
Şu anda Las Vegas, Nevada'da canlı olarak turnuva devam etmekte.
Hocam bu turnuvanın haberini daha önce atmıştınız galiba yanlış biliyorsa olabilirim. Mortal Combat 1 var mı bu turnuvada?
Merhaba. Evet, var.Hocam bu turnuvanın haberini daha önce atmıştınız galiba yanlış biliyorsa olabilirim. Mortal Combat 1 var mı bu turnuvada?
Aşağıya turnuvadaki oyunları ve turnuvaya katılan oyuncu sayısı verilerini paylaşıyorum.
Aaron
Becerikli
Sağolun hocam. Böyle turnuvalara öyle isteyen katılabiliyor mu?Merhaba. Evet, var.
Aşağıya turnuvadaki oyunları ve turnuvaya katılan oyuncu sayısı verilerini paylaşıyorum.
Eki Görüntüle 67115
13 yaşından büyük olunması şartıyla (13'ten küçüklerin katılım formunu ebevenylerinin doldurması gerekiyor) profesyonel ya da amatör herkes katılabiliyor.Sağolun hocam. Böyle turnuvalara öyle isteyen katılabiliyor mu?
1. Kayıt olup bilet alıyorsunuz.
2. Kendi kontrolcünüzü yanınıza alıyorsunuz
3. Turnuvanın düzenlendiği yere gidiyorsunuz.
Bu kadar.
Aaron
Becerikli
Tekrardan teşekkürler hocam.13 yaşından büyük olunması şartıyla (13'ten küçüklerin katılım formunu ebevenylerinin doldurması gerekiyor) profesyonel ya da amatör herkes katılabiliyor.
1. Kayıt olup bilet alıyorsunuz.
2. Kendi kontrolcünüzü yanınıza alıyorsunuz
3. Turnuvanın düzenlendiği yere gidiyorsunuz.
Bu kadar.
Amerikalı olsam katılırdım, beni fena yenseler bile güzel bir deneyim olurdu.
Dünyanın dört bir yanından gidenler var. Benim de hayalim katılmak, ama oyunda biraz daha pişmem gerek, hala kendimi yeterli görmüyorum. Amatörlerle bile rekabet edecek olsam iyi olmalıyım düşüncesindeyim.Amerikalı olsam katılırdım, beni fena yenseler bile güzel bir deneyim olurdu.
Dünyanın dört bir yanından gidenler var. Benim de hayalim katılmak.
Bu ekonomiyle işimiz zor.
Amatörlerle bile rekabet edecek olsam iyi olmalıyım düşüncesindeyim.![]()
Bir ara birisi internet esprisi olan Ken hareket şeması ile katılmıştı. Bir de böyle maç kazanmıştı.
Son düzenleme: