MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Evrim kanıtlanmış bir şeyken, senin Tanrı'nın varlığı kanıtlanmış değil.
Evrim kanıtlanmış bir şeyken, senin Tanrı'nın varlığı kanıtlanmış değil.
Hocam biliyorum ama evrim tamamen çürüyecek bir olgu olmaktan çıkalı yıllar oluyor. Değişebilir ama tamamen çürümez çürüyemez.Bilimsel olgular zaten bilim ile çürür ama çürütebilmesi için evrimden daha mantıklı evrimden daha çok denenmiş ve kanıtlanmış evrimin açıklayamadığı bir teori sunması gerek, ben sadece bilimi bu kadar inkar edecek ne biliyor onu merak etmiştim.
Doğaya, gökyüzüne, eline, ayağına bak görürsün.Evrim kanıtlanmış bir şeyken, senin Tanrı'nın varlığı kanıtlanmış değil.
Cennette evrildiği kısım nerede yazıyor tam olarak? Cennette evrilmiş nasıl bir cümle hem? Tüm canlılar teker teker cennette evrimleştikten sonra mı dünyaya indirildi?
Kur'an var işte yalan mı söyleyecek?
Son dinden önceki kitapların çıkarlar üzerine değiştirildiğini düşündüğüm için
Tanrının sözü değişmez diyorlar sonra da diğerleri değiştirilmiş diyorlar.Normalde son kitaba inanmanın şartlarından biri tüm kitaplara inanmak ve son kitabın değiştirilmediğini söyleyen ayetler aslında direkt tanrının sözü değişmez diyerek tüm kitapların değişmezliğini garantiliyor.
hocam lütfen evrim vb. ilgili şeylerle konu açmayın. Ne zaman din veya evrimle ilgili bir konuya girsem büyük tartışma çıkıyor. Zaten evrim konusu girince olay direk dine bağlanıyor. O yüzden böyle konuları açmanızı tavsiye etmem.
Evrimi araştırmadım, araştırmayacağımda. Dinim varken evrim umurumda değil.
Türkiye'deki en az primitif, gerici, İslamcı "liberal".