ZCPS21 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.031 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 6.289 27 Şubat 2026 #11 BERWAR dedi: CRISPR teknolojisi çok daha ileri seviyeye gelecek. Şu an en büyük sıkıntı bir geni değiştirdiğinde zincirleme reaksiyon verebiliyor olması. Onları daha çözemedik tam. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka suyu hortumlayarak adım adım geliyor, yakın gelecekte bu tür problemlere de yapay zeka gibi bir araç ile cevap bulursak şaşırmam.
BERWAR dedi: CRISPR teknolojisi çok daha ileri seviyeye gelecek. Şu an en büyük sıkıntı bir geni değiştirdiğinde zincirleme reaksiyon verebiliyor olması. Onları daha çözemedik tam. Genişletmek için tıkla... Yapay zeka suyu hortumlayarak adım adım geliyor, yakın gelecekte bu tür problemlere de yapay zeka gibi bir araç ile cevap bulursak şaşırmam.
B BERWAR Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 574 Beğeniler 382 27 Şubat 2026 #12 ZCPS21 dedi: yakın gelecekte bu tür problemlere de yapay zeka gibi bir araç ile cevap bulursak şaşırmam Genişletmek için tıkla... Şimdiden kullanıyor zaten bu işlerde. Bozuk genleri doğmadan onarmak mümkün hale gelecek kuşkusuz.
ZCPS21 dedi: yakın gelecekte bu tür problemlere de yapay zeka gibi bir araç ile cevap bulursak şaşırmam Genişletmek için tıkla... Şimdiden kullanıyor zaten bu işlerde. Bozuk genleri doğmadan onarmak mümkün hale gelecek kuşkusuz.