Excalibur G770 çok kasıyor

clawfe

Uzman
Excalibur G770 cihazını kullanıyorum çok ciddi performans sorunları var Valorant'ta 70FPS'yi geçemiyor PUBG Mobile emulator kuruyorum bildiğiniz 5 FPS gibi termal bakımını fan temizliğini her şeyi yaptım fakat bu performans sorunu düzelmedi sıcaklıklar hala aynı ve gram performansım artmadı işlemci i5 10.nesil ekran kartı GTX1650 dediğim gibi çok ciddi performans sıkıntıları var bilgisayarı ilk aldığımda hiçbir sıkıntısı yoktu emulator PUBG'yi 60FPS sıkıntısız açıyordu bunh örnek olarak söylüyorum neredeyse her oyunda kasıyor drop yiyor bu durumu nasıl çözebilirim termal macun olarak MX6 kullandım.

Emülatör dışındaki oyunlarda değerlere bakar mısın?
Rehberdekine ek olarak ekran kartının gücünü de izlemeyi aç.

Sıcaklık değerlerini paylaşın.

Bütün oyunlarda değerler çok kötü GTA 5 ETS 2 vs.

Net sıcaklık sorunu. Kokusunu alırım. Excalibur senede 1 sağlam termal macunla (MX6, Thermal Grizzly Kryonaut vs) ile değiştirilmeli ve temizlenmeli. Ayrıca altına 6 fanlı bir hava soğutma koyulmalı. Klasik ucuz kasa problemleri. Monster da aynı. Bu ikisi soğutmada sınıfta kalıyor.

Unutmayın. Ben ekran kartımı yaktım altına soğutucu koymadığım için. Casper notebook. Ayrıca tam 5 sene bakım yaptırmadığım için. Siz bu hataya düşmeyin. Oynadığım oyun da CS 1.6 idi eski laptopbum hani şimdiki sistemlerde 5 sene temizleme plastiği de eritir.

MSI Afterburner yardımıyla oyun sırasındaki CPU ve GPU sıcaklığını paylaşırsan net bir cevap

Termal macun değiştikden sonra boşa performans modunda çalışırken ölçmüştüm ekran kartı 50-55 derecelerde iken işlemci 65-70 hatta 75 dereceye dayanmıştı bu oyunlarda da öyle ekran kartının 65-70 derece olduğunda işlemci daha yüksek oluyor eğer FN1 le Turbo fan açmazsam işlemci 90 dereceyi rahat geçiyor.

Net hava soğutma lazım. Hangi termal macunu kullandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…