Bütçe
40 Dolar
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba dün TLOU alacaktım ama fiyatı çok pahalıydı o yüzden almadım bende bütçemi 40 dolar yaptım sepet önerisi yapabilirseniz severim tek bir oyuna 60 dolar vermek içimi yaktığı için.
Almayacağım bir seper oluşturasım geldi oyun veya sepet önerirseniz çok sevinirim. Sistemim aşağıda yazılı. Sistemim:

• RAM: 16 GB RAM (8+8)
  • SSD veya HDD modeli: 1 TB HDD Samsung EVO 977 + 1 TB HDD Samsung EVO 988.
  • Ekran kartı: GTX 1650.
  • İşlemci: Intel Core i5-12450H
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro.
  • Bilgisayar markam: Excalibur G770 laptop.
  • Bütçem: 40 dolar.
  • Bilgisayarımın Hz'si: Excalibur G770 laptop 144 Hz + Excalibur monitör 200 Hz.

Steam'den oyun önerseniz daha iyi olur sepetde önerebilirsiniz oyunda önerebilirsiniz. İyi günler🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
https://www.eneba.com/tr/steam-the-last-of-us-part-i-pc-steam-key-global eneba üzerinden 1000 TL'ye key alabilirsin. Satın alırken 100-150 TL daha ekleniyor, yani toplamda 1150 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Düşünebilirsin burayı, sürekli kullandığım bir sitedir ve güvenlidir.

https://www.eneba.com/tr/steam-the-last-of-us-part-i-pc-steam-key-global eneba üzerinden 1000 TL'ye key alabilirsin. Satın alırken 100-150 TL daha ekleniyor, yani toplamda 1150 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Düşünebilirsin burayı, sürekli kullandığım bir sitedir ve güvenlidir.

Hocam hesap veriyorsa ben genellikle hesap almam sitelerden güvenilir olsa dahil CD key olsa da almam maalesef hocam.

Kabasakal da TLOU 1 995 TL ordan alabilirsiniz ben oradan aldım. Site güvenilir
1743418951806.webp

Anında geliyor ve Steam da ürün etkinleştire girip direk kodu yazıp aktifleştirebilirsin. Merak etme bir sürü oyun aldım siteden hepsi anında geliyor.

Tamamdır alıyorum hocam Allah razı olsun.

Anında geliyor ve Steam da ürün etkinleştire girip direk kodu yazıp aktifleştirebilirsin. Merak etme bir sürü oyun aldım siteden hepsi anında geliyor.

Hocam size fazla soru sordumda mesela aldım diyelim CD key bir zaman sonra veren kişi kütüphanemden alabilir mi alır mı? Aklımda bunlar var.

Son düzenleme: