KS KS CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 31 Mart 2025 #11 Lessra dedi: Hayır kabasakalın kendisi satıyor geri alamaz. Kütüphanende kalıcı kalır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi alıyorum.
Lessra dedi: Hayır kabasakalın kendisi satıyor geri alamaz. Kütüphanende kalıcı kalır. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam şimdi alıyorum.
Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 31 Mart 2025 #12 CivcikSeverim dedi: Tamamdır hocam şimdi alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İyi oyunlar.
CivcikSeverim dedi: Tamamdır hocam şimdi alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. İyi oyunlar.
KS KS CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 31 Mart 2025 #13 Lessra dedi: Hayırlı olsun. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi aldım ama hâlâ bir cevap yok. Kabasakalın kendisinden aldım. Lessra dedi: Hayırlı olsun. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlış yerden bakıyormuşun Son düzenleme: 31 Mart 2025
Lessra dedi: Hayırlı olsun. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi aldım ama hâlâ bir cevap yok. Kabasakalın kendisinden aldım. Lessra dedi: Hayırlı olsun. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yanlış yerden bakıyormuşun
Spock Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 678 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 748 Yer Ankara 31 Mart 2025 #14 CivcikSeverim dedi: Hocam ben şimdi aldım ama hâlâ bir cevap yok. Kabasakalın kendisinden aldım. Genişletmek için tıkla... Siparişlerim sekmesine girdiğinde direkt gözükmesi lazım, bir süre bekle illaki gelir.
CivcikSeverim dedi: Hocam ben şimdi aldım ama hâlâ bir cevap yok. Kabasakalın kendisinden aldım. Genişletmek için tıkla... Siparişlerim sekmesine girdiğinde direkt gözükmesi lazım, bir süre bekle illaki gelir.
KS KS CivcikSeverim Uzman Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 398 Beğeniler 122 Yer Aydın Kuşadası 31 Mart 2025 #15 Spock dedi: Eki Görüntüle 136642 Siparişlerim sekmesine girdiğinde direkt gözükmesi lazım, bir süre bekle illaki gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yanlış yere bakıyormuşum Lessra dedi: Hayırlı olsun. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu aldım ama beğendim sonra bir araba sahnesinde çöktü ve oyun kendini kapattı herhalde sistemim yetmiyor Son düzenleme: 1 Nisan 2025
Spock dedi: Eki Görüntüle 136642 Siparişlerim sekmesine girdiğinde direkt gözükmesi lazım, bir süre bekle illaki gelir. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yanlış yere bakıyormuşum Lessra dedi: Hayırlı olsun. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu aldım ama beğendim sonra bir araba sahnesinde çöktü ve oyun kendini kapattı herhalde sistemim yetmiyor