Hocam böyle zevk alamazsınız bence FPS sabitleyerek kullanın yüksek sıcaklık değerlerine ulaşmasın eğer ömrünü doldurursa ihtiyarı emekli edip daha iyi modellere yönelirsiniz. İp ağzında ha bozuldu ha bozulacak stres eder insani değmez. Laptoplar 100 dereceye kadar çok rahat dayanıyor lakin çip değişimi sonrası daha hassas olabiliyor biraz şans işi diyelim G770 pek önerilen bir model değildi kalitesiz bir seri böyle sıkıntılar baş gösterebiliyor.
50 FPS'e sabitlesem mesela nasıl olur bir de ısınma problemim yok yanlış olmasın 65 68 dereceyi geçmiyor müsait zamanlarda 1 2 saat oynuyorum ve hava akışı sağlıyor yani alttan vb hava çekebiliyor yükselti falan var sorun olur mu yani beni 1 yıl daha idare eder mi zaten değiştiririm ayrıca ihtiyar demek ayıp oldu daha 2022 model ilk sahibi benim.
50 FPS'e sabitlesem mesela nasıl olur bir de ısınma problemim yok yanlış olmasın 65 68 dereceyi geçmiyor müsait zamanlarda 1 2 saat oynuyorum ve hava akışı sağlıyor yani alttan vb hava çekebiliyor yükselti falan var sorun olur mu yani beni 1 yıl daha idare eder mi zaten değiştiririm ayrıca ihtiyar demek ayıp oldu daha 2022 model ilk sahibi benim.
Kusura bakmayın hocam laptop için niye alındınız özür dilerim.
Çip arızası geçici bir çözüm size ne desem doğru olmaz 70 dereceler normal şartlarda çok iyi aslında da çip arızasını tetikler mi bilemiyorum.
1 yıl umarım idare eder bence o sıcaklıklarda kullanabilirsiniz eğer ki olmadıysa nasip dersiniz artık elden bir şey gelmez.
Kusura bakmayın hocam laptop için niye alındınız özür dilerim.
Çip arızası geçici bir çözüm size ne desem doğru olmaz 70 dereceler normal şartlarda çok iyi aslında da çip arızasını tetikler mi bilemiyorum.
1 yıl umarım idare eder bence o sıcaklıklarda kullanabilirsiniz eğer ki olmadıysa nasip dersiniz artık elden bir şey gelmez.
aynen yalnız cihazı yaptırdıgım tamirci güvenebileceğim işini güzel sağlam yapan birisi bakalım artık
bu arada benim anlamadıgım o çipi firma da lehim ile yerine sabitliyor anakart üretiminde bu tamirci de öyle yaptı yani tamirci yapınca neden geçici bir çözüm olsun ki bana saçma geliyor sonuç olarak yapılan işlemler değişmiyor
Hocam GPU 60 derece 65 derece falan CPU da aşağı yukarı o değerlerde 1 ay oldu tamirden sonra tamir edildiğindej beri sadece 3 4 kere oyun oynadım bir sorun görmedim ama merak ediyorum soğutması falan iyi 60 derecelerde lehim erir mi ya da çip zarar görür mü?