Laptoplarda dahili grafik işlemciyi devre dışı bırakabilmeniz için laptopta MUX özelliği olması gerekiyor. MUX özelliği de biraz maliyetli bir özellik. Bu yüzden her laptopta yok. Casper'ın açıkçası MUX özelliğini laptopa koyacağını pek düşünmüyorum. Yine de BIOS'a girip bakabilirsiniz.
Laptoplarda dahili grafik işlemciyi devre dışı bırakabilmeniz için laptopta MUX özelliği olması gerekiyor. MUX özelliği de biraz maliyetli bir özellik. Bu yüzden her laptopta yok. Casper'ın açıkçası MUX özelliğini laptopa koyacağını pek düşünmüyorum. Yine de BIOS'a girip bakabilirsiniz.
Sağ ol Recep abi. BIOS'a girdim gelişigüzel baktım ama bulamadım. Tam bakamadım işim vardi. Birazdan BIOS'un tamamına bakarım. Peki MUX Switch özelliğinin olup olmadığını nasıl anlarız BIOS'da bulamazsam.
Excalibur G770 Gaming Laptop ile oyunlarda üstün performans ve hızın keyfini çıkarın. Casper kalitesiyle tasarlanan bu güçlü oyun bilgisayarı, her anınıza güç katar