hocam 2 yılı geçti termal bakımlar yapılırsa düzelir mi furmark'ta 30 dakika'dan fazla tuttum ilk başta fps değeri 50-55 fps iken sonlarda 30-37 arasında değişti termal macun bakımında bu kasam donma çözülür mü birde hocam cinebench 2024 programında test yapmak istediğimde multicore'da şu hata ile karşılaştım failed to allocate necessary gpu recyclable memory. Aborting the render single core yaptığımda teste başladı ama.Bu sorunda termal macundan mı sizce?
Laptoplara periyodik bakım maxs 2 yıldır kullanım sıklığına göre tabii bu değişkendir. Bildiğiniz bir PC ci var ise kendi aldığınız kaliteli termal macunu götürüp gözünüzün önünde temizleyip sürsün. Ben öyle yapıyorum fazla para alıyor ama içim rahat oluyor.
Laptoplara periyodik bakım maxs 2 yıldır kullanım sıklığına göre tabii bu değişkendir. Bildiğiniz bir PC ci var ise kendi aldığınız kaliteli termal macunu götürüp gözünüzün önünde temizleyip sürsün. Ben öyle yapıyorum fazla para alıyor ama içim rahat oluyor.
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Gerekli bakımı yaptıktan sonra değerlere bakmak lazım, o konularda tam bilgim yok. Yanlış yönlendirme olabilir. Termal macun konusunda da bir konu açıp veya geçmişteki konulara bakarak tavsiyeler alabilirsin. Bilgim dahilinde bu kadar yardımcı olabiliyorum.