Detaylar
Kim cevapladı?Genel bakim vakti gelmis de geciyor hocam bunun. Gerekli.Merhaba Excalibur G770 laptopum var. FurMark'ta GTX 1650 ekran kartı 92 dereceleri buluyor. Termal macun bakımı yapmak gerekli mi sizce?
Oyunlarda kasma donma oluyor.
Alali kac yil oldu acaba?
hocam 2 yılı geçti termal bakımlar yapılırsa düzelir mi furmark'ta 30 dakika'dan fazla tuttum ilk başta fps değeri 50-55 fps iken sonlarda 30-37 arasında değişti termal macun bakımında bu kasam donma çözülür mü birde hocam cinebench 2024 programında test yapmak istediğimde multicore'da şu hata ile karşılaştım failed to allocate necessary gpu recyclable memory. Aborting the render single core yaptığımda teste başladı ama.Bu sorunda termal macundan mı sizce?Genel bakim vakti gelmis de geciyor hocam bunun. Gerekli.
Alali kac yil oldu acaba?
murim
Uzman
Laptoplara periyodik bakım maxs 2 yıldır kullanım sıklığına göre tabii bu değişkendir. Bildiğiniz bir PC ci var ise kendi aldığınız kaliteli termal macunu götürüp gözünüzün önünde temizleyip sürsün. Ben öyle yapıyorum fazla para alıyor ama içim rahat oluyor.
anladım hocam bakımları yaptıralım yani birde fan hep son hız çalışıyor hiç durmuyor termal macun mx4 iyiymiş herhalde o yeterli olur değil mi hocam?Laptoplara periyodik bakım maxs 2 yıldır kullanım sıklığına göre tabii bu değişkendir. Bildiğiniz bir PC ci var ise kendi aldığınız kaliteli termal macunu götürüp gözünüzün önünde temizleyip sürsün. Ben öyle yapıyorum fazla para alıyor ama içim rahat oluyor.
cinebench 2024 multicore'da 2pts singe core^da 89 pts adı iyi mi hocam işlemci i5-12450h işlemci var mı?Laptoplara periyodik bakım maxs 2 yıldır kullanım sıklığına göre tabii bu değişkendir. Bildiğiniz bir PC ci var ise kendi aldığınız kaliteli termal macunu götürüp gözünüzün önünde temizleyip sürsün. Ben öyle yapıyorum fazla para alıyor ama içim rahat oluyor.
Son düzenleme:
murim
Uzman
Anladım hocam bakımları yaptıralım yani bir de fan hep son hız çalışıyor hiç durmuyor termal macun MX4 iyiymiş herhalde o yeterli olur değil mi hocam?
Cinebench 2024 Multicore'da 2pts singe core^da 89 pts adı iyi mi hocam işlemci i5-12450H işlemci var mı?
Benim kullandığım hem masaüstü hem laptopuma kullandığım macun bu.
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-