Yok hocam solda santigrat sembolü var gpu 65 cpu 62 dereceymiş.
Detaylar
Kim cevapladı?Sıcaklıkları normal gördüm.Yok hocam solda santigrat sembolü var gpu 65 cpu 62 dereceymiş.
Hocam garantisi var kendim yenilesem garanti dışı kalıyormuş ne yapsam fikrim yok.İçerisine termal macun sürülmemiş olabilir, sürülmüş olsa bile, fabrikada sürülen stok termal macunun pek iyi bir şey olacağını sanmıyorum. Mutlaka bakım yapın/yaptırın.
Garantiye götürüp macun değişimi isteyin.Hocam garantisi var kendim yenilesem garanti dışı kalıyormuş ne yapsam fikrim yok.
Servis bakımı ücretsiz hocam zaten de kalitesiz macun sürüyorlar o yüzden göndermek istemedim.
Kendi macununuzu alıp onu sürdürün hocam.Servisi ücretsiz hocam zaten de kalitesiz macun sürüyorlar o yüzden göndermek istemedim.
Yaşadığım şehirde servisleri yok başka bir şehirdeki servisine göndermem gerekiyor o zamanda ayıp olmaz mı işlerine karışırmışım gibi?
- Makaleler
- 43
@14742
Hocam yalnızca GPU ve CPU sıcaklıklarına bakacak olur isek, @8898'in de dediği gibi gayet normal ve iyi sıcaklık değerleri var. Ben şahsen hareket edince RPM artışı sorunu yaşadığınızı söylediğiniz için şüphelendim. Eğer her oyunda, her zaman olmayan bir şey ise, bilgisayarınız gayet iyi çalışıyor.
Hocam yalnızca GPU ve CPU sıcaklıklarına bakacak olur isek, @8898'in de dediği gibi gayet normal ve iyi sıcaklık değerleri var. Ben şahsen hareket edince RPM artışı sorunu yaşadığınızı söylediğiniz için şüphelendim. Eğer her oyunda, her zaman olmayan bir şey ise, bilgisayarınız gayet iyi çalışıyor.
Evet hocam sonradan fark ettim ben karıştırmışım sıcaklık ile kullanım yerlerini.@14742
Olmaz.Yaşadığım şehirde servisleri yok başka bir şehirdeki servisine göndermem gerekiyor o zamanda ayıp olmaz mı işlerine karışırmışım gibi?
Yeni konular
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-